Vorig bericht

Home

Volgend bericht

Auteur: Rik Jungmann

Foto's: -

Bron: Gooi- en Eemlander


Bert Leloux: de motor

Kortenhoef, 18 april 2003. Trainer Bert Leloux van ODIS volleybal moet haast gebloosd hebben toen hij de lofzang op hem in de Gooi van vandaag las. (Hoewel.., hij bloost niet zo snel... red.)

Afgelopen zaterdag werd de damesploeg van ODIS onder leiding van trainer Bert Leloux kampioen door Huizen 2 met 4 - 0 te verslaan. Niemand van het thuisfront had in de verste verte gedacht dat de Kortenhoefse meidenploeg dit resultaat zou behalen, met als gevolg dat er niets geregeld was om dat te vieren. 's Avonds werd dat verzuim echter door het bestuur ruimschoots goedgemaakt. De stille kracht achter de overwinning van de dames is trainer Bert Leloux volgens aanvoerder Marieke Heinsman.

Toen Bert Leloux bij Odis kwam schoten zowel het dames- als het herenteam dankzij zijn inspanningen in korte tijd omhoog. Het herenteam van ODIS maakt, eveneens onder leiding van Leloux, kans om ook binnenkort kampioen te worden, waarmee de kroon op zijn werk gezet wordt. Hij zal in ieder geval nog minimaal een seizoen bij ODIS blijven.

Aan het eind van het uitgebreide artikel van Jeroen Mascini in de Gooi doet Marieke Heinsman nog een dringende oproep. Er gaan enkele speelsters weg, van wie de plaatsen opgevuld moeten worden. Het blijkt echter moeilijk om nieuwe speelsters te vinden. Bovendien vinden ze de weg naar het Kortenhoefse ODIS niet zo gemakkelijk. Marieke roept dan ook gemotiveerde speelsters, die de regioklassen aan kunnen, op om bij ODIS te komen spelen. Mailen kan natuurlijk ook naar bestuur@odis.nl.


Reacties

 

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...