Vorig bericht

Home

Volgend bericht

Auteur: Rik Jungmann

Foto's: -

Bron: Gooi- en Eemlander


Weer brand op camping

Nederhorst den Berg, 9 april 2003. De branden op camping Chalęt Parc de Vechtoever gaan nog steeds door. In de nacht van 7 op 8 april gingen weer twee stacaravans in vlammen op.

In de Gooi van gisteren stond een foto van brandweerlieden uit Nederhorst die de brand op de camping blusten. Het is al de vierde brand die op het terrein woedde. Er moest een man geëvacueerd worden die lag te slapen in een aangrenzende caravan. Door de caravans rondom de plek des onheils nat te houden kon de brandweer voorkomen dat er meer onderkomens in vlammen opgingen.

Een bewoonster van de camping die niet met naam genoemd wil worden vertelt dat er steeds meer mensen vertrekken van de camping. Ook haar eigen caravan was al een keer het doelwit van brandstichting. Overnachten op de camping doet ze niet meer. Voorheen deed ze dat wel, maar ze is bang geworden.

De politie stelt wederom een technisch onderzoek in naar de branden.

De exploitant van de camping, de heer Van Vlaanderen van Green Spirit, laat vanaf gisteren de ingang door een beveiligingsbedrijf bewaken. Ook gaat hij camera's installeren. Hij vindt de branden verschrikkelijk.


Reacties

Het Wijdemeerse weer:
Zonnig, koud, 7 graden

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...