Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Schilderijen: opgelost

Kortenhoef, 12 december 2002. Het raadsel van de gevonden schilderijen aan de Zuidsingel in Kortenhoef is opgelost schrijft de Gooi.

De Telegraaf had het bericht ook opgepikt en wilde graag met de vrouw praten die de schilderijen gevonden had. Daarom belde politievoorlichter Maarten van Weel met de dame in kwestie om te vragen of ze de krant te woord wilde staan.

Tot zijn verbazing hoorde hij dat de zaak al een week eerder was opgelost. Het bleek dat een buurman de drie schilderijen bij haar in de achtertuin gedeponeerd had. Zij had echter vergeten dit aan de politie te melden, die door bleef zoeken. Zo werden o.a. afbeeldingen van de schilderijen verspreid en werd gezocht of de kunstwerken ergens als vermist te boek stonden.

De vrouw heeft snel haar excuses aan de politie aangeboden. Zij schaamde zich voor het niet afmelden van de zaak. Mogelijk krijgt zij een rekening van de politie.

De schilderijen blijven bij de politie. De vrouw hoeft ze niet terug te hebben. U weet dus wat u binnenkort op het bureau ziet hangen.


Reacties

Auteur: Rik Jungmann Foto's: - Bron: Gooi- en Eemlander
Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...