Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Zuidsingel kunst?

Kortenhoef, 10 december 2002. De politie zoekt de eigenaar van drie schilderijen die in de tuin van een mevrouw aan de Zuidsingel in Kortenhoef op donderdag 28 november zijn gevonden.


De mysterieuze schilderijen.
(Zo te zien geen van Gogh's.)

Dat meldt de Gooi & Eemlander vandaag op de voorpagina van het regiokatern, inclusief drie grote kleurenfoto's van de kunstwerken waar het om gaat. Intern onderzoek van de politie of er aangifte was gedaan van vermissing of diefstal leverde niets op. Op de schilderijen was ook niet te vinden wie de maker was of een ander kenmerk dat licht op de zaak zou kunnen werpen. Er zat geen lijst om de kunstwerken.

Het grootste van de drie kunstwerken is 60 bij 90 centimeter.

De redactie van de Wijdemeerse Webkrant huist aan de Zuidsingel. Vanmiddag kregen wij een telefoontje van Nico Postma van de Gooi- en Eemlander. Of wij een kunstzinnige buurman of -vrouw hebben? In gedachten werd de straat afgegaan. Nee. Die hebben wij niet. Althans niet dat wij weten. Maar de Zuidsingel is lang.

Herkent u de schilderijen? Weet u wie ze gemaakt heeft of wie ze bij de mevrouw in kwestie in de tuin heeft achtergelaten? Mail het Nico Postma en ons.


Reacties

Auteur: Rik Jungmann Foto's: - Bron: Gooi- en Eemlander
Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...