Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Vuurwerk gestolen / Wens

Loosdrecht, 31 december 2001, 19.30 uur. Het laatste nieuwtje uit Wijdemeren dit jaar. In de Gooi stond een klein berichtje met een grote kop.

Er is vrijdagnacht een grote hoeveelheid vuurwerk gestolen uit een bunker die aan de Rading in Loosdrecht staat. De bunker is van een bedrijf dat daar gevestigd is. De dieven zaagden het slot van de bunker door en gingen er met hun buit vandoor.


De redactie van de Wijdemeerse Webkrant wenst haar lezers, adverteerders, correspondenten, webhosters, om kort te gaan, iedereen,

Een voorspoedig, gezond en gelukkig 2002!

Nog enkele uren resten voordat Wijdemeren een feit wordt. Ongeveer zes jaar geleden werd de eerste aanzet gegeven tot de herindeling. Straks om 24.00 is het zover. Het zal toch even wennen worden met een nieuwe burgemeester en een nieuwe raad.

Maar het wordt nog veel meer wennen aan de Euro. Vandaag gaf iedereen zijn laatste guldens uit. Op het nieuws werd gemeld dat er een onwaarschijnlijke hoeveelheid "spaar" munten is uitgegeven. Rijksdaalders met twee koninginnen, zilveren tientjes en meer van die aparte munten. Toch niet bijzonder genoeg om te bewaren dus.

Morgen begint het hele land massaal te hoofdrekenen. Vermenigvuldigen met 2,20 om te weten of iets duur is. Delen door 2,20 om te zien of de caissière genoeg heeft teruggegeven. En dan hebben we het er nog niet over dat u een deel betaalt met guldens en de rest in euro's bijpast. Knappe jongen die dan nog enig idee heeft wat hij terug krijgt. Maar er is één troost. Over een maand is het voorbij.


Het Wijdemeerse weer: Prachtige zonnige dag, 2 graden, windstil.

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...