Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Kozijn ereburger

Wijdemeren, 30 december 2001. Tijdens de uitzending van de AROS van vandaag, waarin met de drie burgemeesters herinneringen werden opgehaald, zei burgemeester Wim Kozijn dat het afscheid in zijn vele vormen hem zeer geroerd heeft en hem af en toe sprakeloos maakte. (Iets wat hem, volgens eigen zeggen, niet vaak gebeurt.)

Hij vertelde dat hij zowel in de Gooi- en Eemlander als in de Wijdemeerse Webkrant het nieuws gemist had dat hij tot de ereburger van 's-Graveland is benoemd. Hij is daarmee de laatste ereburger van 's-Graveland geworden. Een titel die over ruim 24 uur aan niemand meer toegekend kan worden.

Hierbij is het verzuim hersteld.

(Bij evenementen overdag missen wij helaas soms wel eens iets. Er moet ook brood op de plank komen. Als de lezers kunnen helpen om aanvullingen op het nieuws te geven, dan zijn wij ze dankbaar. Mail uw nieuws uit Wijdemeren naar webkrant@wijdemeren.com. red.)


In de uitzending van de AROS werd door Rien van den Broek een samenvatting van de gebeurtenissen van het afgelopen jaar gegeven. Als u het jaar nog eens van dag tot dag wilt nalezen (of ook vorig jaar), ga dan naar het Webkrant archief. U vindt er honderden berichten van 1 januari 2000 tot vandaag. Als u een bepaald onderwerp zoekt, dan kunt u gebruik maken van de zoekfunctie (in de linkerbalk van de Wijdemeerse Webkrant onder het woordje zoek.) Tik een woord of combinatie van woorden in en u krijgt alle berichten waar het woord in voorkomt.)

Let op! Als u bijvoorbeeld op het woord "kozijn" zoekt, dan krijgt u een enorme lijst. Alle pagina's met een advertentie van Isopro Kozijnen voldoen ook aan de zoekterm. U kunt dus beter een gerichtere zoekterm gebruiken, of een combinatie van zoektermen (kozijn tentoonstelling schilderij).


Het Wijdemeerse weer: Zware sneeuwval, 2 graden, windstil.

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...