... ...
Vorig bericht

Home

Volgend bericht


Links lokaal

Wijdemeren, 5 augustus 2001.  Wie over het web zwerft komt nog wel eens wat tegen. Zo levert een zoekactie met een zoekmachine op één van de plaatsnamen van onze dorpen soms zeer verrassende vondsten op.

Hele families die hun stamboom op het net aan het uitzoeken zijn, homepages van families die hun familiekiekjes aan de wereld laten zien, verenigingen, middenstanders, bedrijven en sites waarvan het doel onduidelijk is.

In de link van de dag op deze pagina's zetten wij willekeurig gevonden sites die iets met Wijdemeren te maken hebben. Een soort verrassing van de dag.

Aan één site geven wij hier wat extra aandacht omdat de beheerder daar om vroeg.

Ton van der Velden van de Historische Kring Nederhorst den Berg stuurde Plassennet onderstaande  email.

Geachte Lezer,

Mijn naam is Ton van der Velden lid van de Historische Kring Nederhorst den Berg (sinds 1998) 
Ik ben zojuist op uw website geweest en heb moeten constateren dat uw niet op de hoogte bent van het feit dat er een Historische Kring In Nederhorst den Berg aanwezig is. Welnu ik kan uw mede delen dat dit wel het geval is sinds januari 1988. En dat er sedert 1998 zelfs een website is te vinden van de Historische Kring op het World Wide Web. :-(
Uw had dit kunnen controleren bij een gerenommeerde zoekmachine zoals bijvoorbeeld www.google.com  
Met de zoekterm Nederhorst de Berg was uw dan zeker tot de ontdekking gekomen dat er zowel een Historische Kring als wel een website aanwezig is.
Het domein van de Historische Kring Nederhorst den Berg laat trouwens niet veel te raden over www.historischekring.nl 
De website ondergaat momenteel een vernieuwing want het wordt naast dat wij informatie verschaffen over onze Kring voornamelijk een zoekportaal naar andere Historische Kringen in Nederland. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben zodat u uw website bij kunt werken. :-)) 

Met vriendelijke groet
Ton (WebMaster)


Historische Kring Nederhorst den Berg
KVK nr. 40517517

http://www.historischekring.nl

HistorischeKring.N.d.B@hetnet.nl 

Wellicht is het goed om hier nog even een toelichting te geven op het beleid dat Plassennet voert. Verenigingen uit onze dorpen die dat vragen vermelden wij graag in de betreffende rubriek met een tekstlink naar hun website. Als ze dat willen zetten wij ook een vermelding in de emailgids. (die is er wel van Kortenhoef, Ankeveen en 's-Graveland, nog niet van Nederhorst den Berg en Loosdrecht, maar bij aanmeldingen kan die zo aangemaakt worden). Wij zijn een beetje terughoudend met het in het wilde weg sprokkelen en verzamelen van links en die in lijsten, rubrieken, etc. zetten. Maar nogmaals, als u het wilt doen wij het graag.

Voor de vermelding (advertentie) van bedrijven in een rubriek vragen wij een bijdrage in onze kosten. Een vermelding in de emailgids is altijd gratis, voor iedereen. 


Het Wijdemeerse weer: half bewolkt, af en toe een bui, 22 graden, matig westenwind

Link van de dag.

Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...