Vorig bericht

Home

Volgend bericht


GL&PvdA Lijstverbinding

Wijdemeren, 19 april 2001. Eerder kon u op deze site al de samenvatting lezen van het programma van de PvdA Wijdemeren. In de Gooi- en Eemlander van vanavond stond een uitgebreid artikel waarin ook uit het programma geciteerd werd.

Voorzitter Ties Hagen van de afdeling zegt apetrots te zijn dat zijn partij als eerste met een verkiezingsprogramma te komen. Op dit moment is de PvdA in 's-Graveland een dwerg vergeleken bij Nederhorst den Berg en Loosdrecht. Daar heeft de partij in beide gemeenteraden drie zetels. In 's-Graveland is dat er één, al jaren  in een lijstverbinding met GroenLinks dat ook één zetel heeft.

Voor Wijdemeren is door de PvdA besloten om een lijstverbinding aan te gaan met GroenLinks om te voorkomen dat linkse restzetel stemmen wegvloeien naar andere partijen.

Nog enkele punten uit het programma:

De PvdA wil een nieuw huis-aan huis blad voor de voorlichting in Wijdemeren onder de naam "De Wijde Blik". Men wil fiets-, boot- en bustochtjes gaan organiseren voor bewoners om hen kennis te laten maken met de interessante plekken in de nieuwe gemeente. Voor woningbouw heeft de partij het oog laten vallen op Nederhorst den Berg waar op diverse lokaties gebouwd kan worden.


Vorig bericht

Home

Volgend bericht

...