WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Kandidatenlijst DLP
Wijdeemeren, wo 17 januari 2018 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Gisteravond stelde De Lokale Partij haar kandidatenlijst vast. Alette Zandbergen en Gert Zagt zijn duo-lijsttrekkers.

(Dat roept de vraag op wat er gebeurt als DLP onverwacht plotseling slechts één zetel zou krijgen. Wellicht wordt er dan getost tussen de beide duo-lijsttrekkers.)

Update 18-1-2018, 14.29: In de Gooi en Eemlander van vanochtend staat het antwoord op bovenstaande vraag. Alette Zandbergen is de echte lijsttrekster. Zij staat op nummer 1 van de lijst. Daarmee konden wij de lijst reconstrueren. Die ziet er als volgt uit.

Update 18-1-2018, 22.04: Vanavond kwam de complete kandidatenlijst. Hij staat hieronder als "De complete lijst". Vier en veertig kandidaten. Met zo'n enorme lijst treedt DLP in de voetsporen van Dorpsbelangen. Reeds in 's-Graveland zorgde DB altijd voor een lange lijst waarmee minstens één zetel verzekerd was door alle familie, vrienden en bekenden die op hun relatie stemden. In 2014 was de kiesdeler (het aantal stemmen nodig voor 1 zetel) 10970/19= 577. Als dus per kandidaat pakweg 10 ooms, tantes, opa's en oma's, neven en nichten en vrienden en bekenden hun stem uitbrengen op een DLP kandidaat, dan komt DLP een heel eind met 440 stemmen.

De lijst

Nr. Naam Kern
1 Alette Zandbergen Loosdrecht
2 Gert Zagt Loosdrecht
3 Renée Wijnen Nederhorst den Berg
4 Olivier Goetheer Loosdrecht
5 Margriet Rademaker Ankeveen
6 Frits den Hartog Kortenhoef
7 Marius Knijff Nederhorst den Berg
8 Friso van Voorthuizen Ankeveen

De complete lijst

Dertig kandidaten uit Loosdrecht. Vijf uit Ankeveen. Vier uit Nederhorst. Twee uit Kortenhoef. Twee uit 's-Graveland.

Campagne GR 2018

persbericht

De Lokale Partij in Wijdemeren komt met sterke kieslijst!

De Lokale Partij is trots op de vastgestelde kieslijst voor de aanstaande Gemeenteraadsverkiezingen in Wijdemeren. De lijst beslaat totaal 44 namen, met een duo lijsttrekkerschap en als lijstduwer bestuurslid Michael Kulkens.


Van links naar recht: Frits den Hartog, Marius Knijff, Renée Wijnen, Alette Zandbergen, Margiet Rademaker, Friso van Voorthuizen, Gert Zagt, Olivier Goetheer.

Opvallend is het duo lijsttrekkerschap van Alette Zandbergen en Gert Zagt. “We hebben samen deze partij opgericht en afgelopen raadsperiode het lokale geluid stevig op de kaart gezet. Het is een logische voortzetting van de intensieve samenwerking”, aldus Zandbergen.

Lokaal sterk

De kandidaten zijn allemaal mensen die hart hebben voor de lokale zaak en komen uit alle kernen. Jong, oud en een mooie verdeling man/vrouw. Gert Zagt: “Met deze club zien we de verkiezingen vol vertrouwen tegemoet. Heerlijk om hiervan duo-lijsttrekker te mogen zijn".

Vernieuwing, ervaring en enthousiasme

De kopgroep bestaat uit enthousiaste, ervaren en nieuwe mensen die met elkaar veel expertise bezitten. Op plaats 3 uit Nederhorst den Berg Renée Wijnen met kennis op gebied van ruimtelijke ordening, bouwprojecten en groenbeheer. Loosdrechter Olivier Goetheer, onze energieke fractie-assistent, werkzaam in IT-management, staat op 4. Gevolgd door sociaal bewogen en pedagogiek studerende Margriet Rademaker uit Ankeveen. Kortenhoever Frits den Hartog, manager bij een internationaal mediabedrijf op 6. Daarna Berger Marius Knijff met een juridische staat van dienst. Op de foto tevens Friso van Voorthuizen, bekend van Wijdemeren2020 (plaats 9).

Op Koers

Het is fantastisch dat zoveel mensen bereid zijn de lokale zaak te steunen. Het sterkt ons gevoel dat we op de juiste koers zitten. De volledige kandidatenlijst staat op onze website www.delokalepartij.org/verkiezingen.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
Arthur de Mie
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief