WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Levenstestament in de Bieb
Nieuw Loosdrecht, wo 14 februari 2018 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Volgende week woensdag houdt de bibliotheek een themaochtend over het levenstestament en wilsverklaringen die u daarin kunt opnemen.

Sinds gisteren, toen de donorwet werd aangenomen door het parlement, is er een belangrijk onderwerp voor uw levenstestament bij gekomen. U kunt in dat dokument ook aangeven of u wel of geen donor wilt zijn of dat uw nabestaanden moeten beslissen.

Geen donor?

Als u geen donor wilt zijn, dan kunt u dat invullen op www.donorregister.nl . Een levenstestament is daarvoor niet nodig. Als u daar invult dat u geen donor wilt zijn, dan blijft uw weigering wettelijk geldig, ook na de invoering van de donorwet in 2020 als iedereen, die zich niet in het register heeft ingeschreven, geacht wordt donor te willen zijn.

persbericht

Regel nu Voor Later

Woensdag 21 februari van 10.00-12.00 uur in Bibliotheek Gooi en meer vestiging Loosdrecht Themaochtend Regel nu voor later.

Notaris Bas Kreugel geeft deze ochtend een presentatie over het levenstestament.  
Jan de Wit van de NVVE (Nederlandse Vereniging voor een Vrijwillig levensEinde) vertelt hoe u de regie kunt blijven houden aan het eind van uw leven. Bijvoorbeeld door wilsverklaringen met betrekking tot niet reanimeren, euthanasie, donorschap en dementie in te vullen en actueel te houden.

SeniorWeb

Op een themaochtend in Loosdrecht is altijd iemand van SeniorWeb aanwezig om u te helpen bij vragen over de PC, tablet, e-reader of smartphone.

Iedereen is van harte welkom, de entree is vrij!

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief