WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Kerstmarkt Vreeland
Vreeland, do 30 november 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Op 9 december a.s. wordt in Vreeland weer de jaarlijkse Kerstmarkt georganiseerd.

Vreeland is geen Wijdemeren. Sterker nog het ligt helemaal in het verre Utrecht. Maar het is wel de naaste buurman. Zeker op de Kleizuwe waar de ene kant Kortenhoef is en de overkant Vreeland. Dus vanwege de Kerstgedachte krijgt de Kerstmarkt Vreeland een plaatsje in de WWK

persbericht

Doe al uw kerstinkopen op de Vreelandse Kerstmarkt

Op 9 december a.s. wordt in Vreeland weer de jaarlijkse Kerstmarkt georganiseerd. Vanwege het succes van vorig jaar, is de Vreelandse Kerstmarkt ook dit jaar weer op een zaterdag. Kerstboom, -versiering en -cadeautjes, maar ook een mooie foto voor uw kerstkaart. Het is er allemaal. En nog veel meer… Doe dus al uw kerstinkopen in Vreeland!

Bezoekers zijn zaterdag de 9e december vanaf 15.30 uur van harte welkom voor een gezellige borrel en een hapje op het ‘foodplein’ voor De Nederlanden. En natuurlijk kan er ook weer gestruind worden langs de sfeervol ingerichte kraampjes. Of laat u een mooie kerstfoto maken!

Nieuw dit jaar

Er worden dit jaar ook kerstbomen verkocht op een centrale plek bij de brug. Maar de grootste primeur dit jaar is wel de kunstijsbaan op Duinkerken. Deze unieke attractie staat er de hele dag en wordt mogelijk gemaakt door IJsclub Voorwaarts en maakt de idyllische winterse sferen helemaal compleet.

Traditioneel

Daarnaast zijn er natuurlijk ook weer traditioneel terugkerende onderdelen op de Kerstmarkt. Zoals de kerstman en zijn rendier, exposities van Vreelandse kunstenaars, kerstversiering knutselen voor kinderen en overal sfeervolle muziek. Verspreid over de markt vindt u ook weer heerlijke maaltijden en (warme) dranken. En zo’n 40 kraamhouders met een gevarieerd aanbod: van kerstartikelen, (kinder-)mode en sieraden tot wijn, woonaccessoires en kunst.

Handig om te weten

De Vreelandse Kerstmarkt op zaterdag 9 december a.s. is geopend van 15.30 tot 19.30 uur en vindt plaats in de Breedstraat en op Duinkerken. Toegang is gratis en parkeren kan op het Sperwerveld aan het begin van het dorp.

Voor meer informatie over het programma of om aan te melden als kraamhouder: kerstmarktvreeland.nl. Er zijn nog een paar kramen beschikbaar.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief