WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Kandidatenlijst D66
Wijdemeren, do 30 november 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

D66 stelde een concept-kandidatenlijst voor de verkiezingen op 21 maart samen. De leden bepalen later de definitieve volgorde op de lijst.

Campagne 2018

persbericht

Top kandidaten D66 Wijdemeren

D66 Wijdemeren presenteert haar concept top kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart as. Een adviescommissie heeft de kandidaten die de ambitie hebben om hoog op de lijst te komen gesproken en geeft een advies aan alle leden van D66 in Wijdemeren. De leden bepalen de definitieve kandidatenlijst in december.

De commissie is zeer onder de indruk van de teamspirit en het enthousiasme bij de kandidaat leden die een hoge plek op de lijst ambiëren. De huidige fractie en steunfractie van D66 werk goed samen en vult elkaar goed aan. Het politieke handwerk en de gedreven inzet is bij alle kandidaten goed aanwezig. De stemadviescommissie bestond - naast Joost Boermans die door de leden reeds in juli jl. unaniem was gekozen tot lijstaanvoeder van D66- uit de D66-ers Johan Cnossen uit Bussum en Christan Zierleyn uit Weesp. De commissie is unaniem in haar oordeel om de volgende kandidaten hoog op de lijst aan te bevelen. Bij D66 bepalen de leden volgens het ‘one man- one vote principe’ de definitieve kandidatenlijst.

Voordracht Top kandidatenlijst:

  1. Joost Boermans, lijsttrekker, reeds gekozen
  2. Nanne Roosenschoon
  3. Mario Wouter
  4. Joop Onderstal
  5. Rob Koedijker
  6. Roos Marijn Peet
Joost Boermans, lijsttrekker: “Ik heb veel zin in de campagne en heb groot vertrouwen in deze top kandidaten. Ambitie, kennis en kunde en hart voor Wijdemeren is wat deze kandidaten kenschetst. Ik ga er graag de verkiezingen mee in. De afgelopen jaren hebben we vanuit de oppositie het inhoudelijke geluid van D66 krachtig laten horen. Met deze actieve en inhoudelijk groep D66-ers die staan voor de belangen van onze gemeente, inwoners en ondernemers gaan wij voor winst in 2018 en een prachtig verkiezingsresultaat. D66 is klaar voor de verkiezingen en wil de kiezers in Wijdemeren graag overtuigen dat een stem op D66 een stem voor transparant, open en krachtig bestuur is. ‘Maak D66 groot, voor betere politieke keuzes in Wijdemeren’

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief