WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Porseleinhaven van Start
Oud Loosdrecht, di 21 november 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Vorige week donderdag ondertekenenden wethouder Theo Reijn en Joost Mulder (Heijmans) de overeenkomst over de Porseleinhaven in Loosdrecht.

persbericht

Koopovereenkomst Porseleinhaven ondertekend

Op donderdag 16 november ondertekenden Joost Mulder, adjunct-directeur Heijmans en Theo Reijn, wethouder gemeente Wijdemeren de koopovereenkomst voor de grond waarop het eerste deelplan van De Porseleinhaven komt. Ontwikkelaar Heijmans realiseert hier zeven appartementen, vier pakhuizen, horeca en commerciële ruimten.

Wethouder Theo Reijn: “Het tekenen van deze overeenkomst betekent een volgende stap op weg naar de bouw in 2018. Mensen die zich hebben ingeschreven voor een woning kunnen de voor hen gereserveerde woning nu ook gaan vastleggen.”  Mensen hebben na een loting de woningen verkregen en aan de hand van deze uitslag zijn de woningen toegewezen. De contracten kunnen nu met deze mensen ondertekend worden.

Horeca en commerciële ruimten

Naast woningen is in het eerste deelplan ook voorzien in een horecagelegenheid en commerciële ruimten. De gesprekken over de invulling hiervan verlopen positief en zijn in volle gang.

Start bouw

De vergunning voor het bouwen van het eerste deelplan is aangevraagd. De verwachting is dat de bouw medio 2018 zal starten. In december is er een inloopavond voor omwonenden. Hier is volop gelegenheid de plannen te bekijken en vragen hierover te stellen.


Afbeelding website Porseleinhaven.nl

Fase 2

Op donderdag 7 december gaat fase 2 in verkoop met 8 prachtige pakhuizen uitkijkend over de Loosdrechtse plassen. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via de website.

Het project bevat in totaal vier deelplannen die resulteren in 14 appartementen en 23 grachtenpanden en een plint voor winkels en horeca.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief