WIJDEMEERSE WEBKRANT
NLdoet in Wijdemeren
Wijdemeren, za 11 maart 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Op vrijdag 10 maart staken de wethouders en een groot aantal medewerkers van de gemeente Wijdemeren de handen uit de mouwen tijdens NLdoet.

persbericht

Wijdemeren doet!

Op vrijdag 10 maart staken de wethouders en een groot aantal medewerkers van de gemeente Wijdemeren de handen uit de mouwen tijdens NLdoet. Aan het werk bij de Mr. Kremerschool in Nederhorst den Berg.
V.l.n.r. gemeentesecretaris Jan Visser, wethouder Jan-Jaap de Kloet,
wethouder Theo Reijn en schooldirecteur Derek Laout.

Zij werkten met basisschoolleerlingen aan de aanleg van een permatuin op de Meester Kremerschool, hielpen mee bij een klusochtend en bingomiddag op de Beukenhof, zorgden ervoor dat het sociaal cultureel centrum in Nederhorst den Berg er weer lentefris bij ligt en hielpen de Historische Kring Loosdrecht bij het gereedmaken van hun nieuwe onderkomen.


Wethouder Betske van Henten.

Wethouder Sandra van Rijkom.

Loco-burgemeester Theo Reijn: “Met NLdoet en het Oranjefonds maken we er een groot vrijwilligersfeest van. Als college en medewerkers hebben we een steentje bij kunnen dragen aan het realiseren van een aantal wensen van maatschappelijke organisaties.” 


Bingo!

Voor de wethouders en burgemeester is NLdoet de aftrap van het vrijwilligerswerk dat zij in het komende jaar gaan doen. Ze gaan twee dagdelen aan de slag bij een maatschappelijke organisatie in Wijdemeren. Hiermee onderstrepen ze het belang van vrijwilligerswerk en komen ze nog beter te weten wat er speelt.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief