WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Smakelijk Gesprek
Wijdemeren, za 29 april 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Op donderdag 18 mei organiseert pioniersgroep Wijdemeren, PioWij weer een Smakelijk Gesprek.

ingezonden bericht

Smakelijk Gesprek

Op donderdag 18 mei organiseert pioniersgroep Wijdemeren, PioWij weer een Smakelijk Gesprek. Bij de maandelijkse maaltijden ontmoeten we steeds weer nieuwe mensen. Dit is ook de bedoeling om op een laagdrempelige manier met anderen in contact te komen en samen te eten.

Deze keer geen 3 gangen menu, maar kun je kiezen uit verschillende soepen en een broodje. De maaltijd wordt geserveerd om 18 uur en vanaf 17. 30 uur ben je welkom in het Honk achter de kerk de Graankorrel, Zuidereinde 15 in 's Graveland.

Op dezelfde avond laten we de film Red Turtle zien. Deze Frans-Japanse animatiefilm uit 2016 van de Nederlandse regisseur Michael Dudok de Wit, was afgelopen jaar genomineerd voor een Oscar. Vanaf 19.30 uur staat koffie en taart klaar en daarna wordt de film vertoond.

Wil je bij het Smakelijk Gesprek en/of de filmavond komen, meld je dan a.u.b. aan. Vrijwillige bijdrage is 3,50 euro. Opgeven kan telefonisch bij Florence tel. 06 4703 7219 .

Via de website www.pioniersgroep-wijdemeren.nl is meer informatie te vinden. Op zaterdag 6 mei vanaf 10 uur staat de pioniersgroep PioWij in een tent op de Meenthof voor vragen, ideeën of een praatje.

Als pioniers willen we graag luisteren waar nog meer behoefte aan is om mensen met elkaar te verbinden. Ook willen we vertellen wat ons beweegt. Help je ons mensen te vinden die willen meedoen of meedenken ?

Kom vooral even langs.

Elly Verbruggen

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief