WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Cursus Raadslid 2018
Wijdemeren, wo 12 april 2017 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Wijdemeren en Hilversum starten een cursus om adspirant raadsleden op te leiden, die volgend jaar mee willen dingen naar een raadszetel.

persbericht

Gemeenteraad, is dat iets voor mij?

In maart 2018 zijn er gemeenteraadsverkiezingen. Gemeenteraadsleden vertegenwoordigen inwoners van hun gemeente. Wilt u een kijkje achter de politieke schermen nemen? Of heeft u politieke ambities? Maak kennis met het raadswerk tijdens een cursus van vijf avonden.

Tijdens de cursus leert u meer over het lokale bestuur van de gemeenten Wijdemeren en Hilversum. De cursus wordt gegeven op dinsdagavond 9 mei, 23 mei, 6 juni en 20 juni. Als afsluiting bezoeken we op 5 of 6 juli de gemeenteraadsvergadering van Wijdemeren of Hilversum. Iedere avond heeft een ander thema, er komen inhoudelijke onderwerpen aan de orde, maar ook de route van de verkiezingen tot het vormen van een college wordt besproken. De cursus wordt afwisselend gegeven in het gemeentehuis van Wijdemeren en in het raadhuis van Hilversum.

Meld u snel aan!

Deze cursus is bestemd voor inwoners met weinig tot geen ervaring in het lokaal bestuur. Deelname kost € 15,00 inclusief lesmateriaal. Er is plaats voor maximaal 40 deelnemers, dus geef u snel op want vol is vol! Aanmelden kan tot 1 mei door een mail te sturen naar: griffier@wijdemeren.nl. Vermeld in uw aanmelding uw naam, adres en telefoonnummer en of u reeds politiek actief bent (geweest). Wilt u meer informatie? Neem contact op met  Paul van Ruitenbeek (035) 62 92 210 of Debby de Heus (035) 65 59 560.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief