WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Kursusprojekt Loosdrecht
Loosdrecht, vr 9 september 2016 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Kursusprojekt Loosdrecht schreef zaterdag cursisten in. Die stonden buiten, met z'n 800-en, in een lange rij geduldig te wachten.

ingezonden bericht

Spetterende opening van het nieuwe cursusjaar

Het Kursusprojekt Loosdrecht heeft afgelopen zaterdagmorgen 3 september zijn deuren weer geopend voor de vele cursisten die zich voor het komende cursusjaar 2016-2017 weer wilden inschrijven voor een interessante cursus, workshop, lezing of excursie.

De deuren gingen om 10 uur open, zodat ook de mensen die al om 8 uur voor diezelfde deuren zaten te wachten naar binnen konden. De 20 vrijwilligers, die klaar zaten, hebben de honderden inschrijvers op een hele professionele wijze geholpen. Het regende complimenten over het gevarieerde en interessante cursusaanbod (www.kploosdrecht.nl )

Met trots liep de voorzitter door het gebouw: trots op de soepele afhandeling van de honderden oude en nieuwe cursisten.


Op de jaarmarkt in Loosdrecht heeft het KPL vorige week woensdag een quiz georganiseerd. Aan het eind van de inschrijfdag kreeg de winnaar een cadeaubon overhandigd.

De vraag was: 'raad de juiste getallen' bij het Kursusprojekt op de jaarmarkt Loosdrecht.

De antwoorden: 140 cursussen, 15 extra cursussen, 800-850 cursisten, jaar van oprichting 1974.

Hugo van der Wilt had bijna alle antwoorden goed, won daarmee de tegoedbon en kreeg hem overhandigd door de voorzitter Joop Hennis. Hugo schreef zich gelijk in voor de stoere cursus Scuba Diving.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
ing. bericht
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief