WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Viore Open op 10/11 !
Wijdemeren, vr 4 november 2016 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Op 10 november zet Viore de deuren wagenwijd open, want het is dan de landelijke Dag van de Mantelzorg.

persbericht

Viore zet op 10 november de deuren
(nog verder) open voor mantelzorgers

Op 10 november is het de landelijke Dag van de Mantelzorg. In Nederland zijn er bijna 4 miljoen mensen die voor een ander zorgen. Vaak combineren ze dat met een betaalde baan. Omdat de zorg zich over het algemeen richt op bekenden, vinden mantelzorgers hun werk vaak vanzelfsprekend, maar dat is het niet. Daarom wordt de mantelzorger jaarlijks op 10 november in het zonnetje gezet tijdens de Dag van de Mantelzorg.

Veel mantelzorgers doen hun werk in stilte. We zien hoe ze zorgen voor hun naaste en weinig of geen  contact hebben met andere mantelzorgers. Op deze 10de november worden mantelzorgers op veel plaatsen in Nederland feestelijk bij elkaar gebracht en wordt er waardering uitgesproken voor hun bijzondere werk.
Bij die waardering past een moment van aandacht. Daarom wil ook Viore deze dag niet onopgemerkt voorbij laten gaan. De naasten van mensen die kanker hebben (gehad) zijn van onschatbare waarde als het gaat om zorg, aandacht en ondersteuning. Zij zijn -natuurlijk met hun naaste- donderdagmiddag 10 november tussen 14.00 en 16.00 uur van harte welkom in onze huiskamer voor koffie, thee en taart.

Bij Viore, centrum voor mensen die leven met kanker, staan de deuren op het Oostereind 115 open op alle weekdagen tussen 10 en 16 uur. Zonder afspraak of verwijzing kunnen bezoekers dan terecht voor een luisterend oor en voor informatie over het uitgebreide aanbod aan activiteiten en lezingen. Bezoekers kunnen ook een afspraak maken voor individuele gesprekken over bijvoorbeeld opbouwen na kanker, zingeving en kanker binnen het gezin. Zie voor meer informatie ook de website: www.viore.org.

Oostereind 115, 1212 VH Hilversum.

Tel. 035-6853532 info@viore.org

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief