WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Hout van Rotary
Wijdemeren, wo 2 november 2016 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Rotaryclub Wijdemeren verkoopt ook dit jaar openhaard hout. Niet alleen om verenigingen in Wijdemeren te sponsoren, maar vooral ook de jeugdraad.

persbericht

Verkoop openhaard hout door Rotary Wijdemeren
voor verenigingen en jeugdraad!

Rotaryclub Wijdemeren verkoopt ook dit jaar openhaard hout. Niet alleen om verenigingen in Wijdemeren te sponsoren, maar vooral ook de jeugdraad. Bestellingen per 10 zakken à € 6,00 kunnen weer worden gedaan via hout@rotarywijdemeren.nl . Bezorging van het hout thuis is dan gratis.

Na ontvangst van uw bestelling neemt de Rotaryclub contact met u op om af te stemmen wanneer het hout afgeleverd kan worden.

Elk jaar organiseert Rotary Wijdemeren samen met de gemeente Wijdemeren een jeugdraadsvergadering waar scholieren uit groep 8 van de basisschool met elkaar debatteren onder leiding van de burgemeester. Een leuke en zinvolle middag, maar ook een goede les in democratie.

Verenigingen en clubs in Wijdemeren worden opgeroepen via e-mail naar  hout@rotarywijdemeren.nl  kenbaar te maken waarom ze in aanmerking wensen te komen voor een geldelijke bijdrage van 250 euro.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief