WIJDEMEERSE WEBKRANT
Inzameling Afval op vrijdag
Wijdemeren, zo 1 mei 2016 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

De inzameling van het huishoudelijk afval van donderdag 5 mei bevrijdingsdag/hemelvaartsdag vindt dit jaar plaats op vrijdag 6 mei.

persbericht

Gewijzigde ophaaldag in verband met 5 mei

Op donderdag 5 mei is de GAD gesloten. De inzameling van het huishoudelijk afval van deze dag vindt dit jaar plaats op vrijdag 6 mei.  Dit geldt voor zowel de minicontainers, de huisvuilzakken, de boven- en ondergrondse verzamelcontainers als voor de PMD zakken.

Op vrijdag 6 mei zamelen de wagens in meerdere wijken in dan normaal. Hierdoor kan het gebeuren dat uw minicontainer, huisvuilzak of PMD zak op een ander moment van de dag wordt geleegd/opgehaald dan u gewend bent. Dit kan uitlopen tot 21:00 uur. Wij verzoeken u hiermee rekening te houden en auto’s zo te parkeren dat de minicontainers en zakken zichtbaar en bereikbaar blijven voor onze medewerkers.

Wilt u ervoor zorgen dat uw minicontainer, huisvuilzak of PMD zak op de ochtend van de ophaaldag om 07:30 uur aan de weg staat? Op deze extra ophaaldag is de GAD helaas niet in staat om terug te komen voor niet geleegde minicontainers.

Deze wijziging is van toepassing op:

  • Huizen, Laren, Blaricum, Naarden (PMD);
  • Bussum, Naarden, Ankeveen, Kortenhoef. ’s Graveland, Huizen, Loosdrecht (minicontainers).

De vier scheidingsstations in de Gooi en Vechtstreek zijn op 5 mei gesloten. Op vrijdag 6 mei staan de medewerkers van de scheidingsstations weer voor u klaar van 08:30 uur tot 16:30 uur.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

Comité 4 en 5 mei
bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief