WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Ledenvergadering DLP 22-7
Loosdrecht, di 5 juli 2016 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Op vrijdag 22 juli houdt De Lokale Partij (DLP) haar eerste algemene ledenvergadering bij fractievoorzitter Gert Zagt op de boerderij. Ook niet-leden zijn welkom.

Update 6-7-2016, 9.57: Email link toegevoegd.

persbericht

Algemene Ledenvergadering

Beste leden & niet-leden,

Vrijdag 22 juli is het zo ver, onze eerste Algemene Ledenvergadering! Met veel genoegen nodigen wij u uit om in zomerse sferen u bij te praten over het reilen en zeilen van uw en onze Lokale Partij. Wij rekenen graag op uw komst om 17:30 uur, we beginnen dan verrassend. Komt u later, dan graag dit even melden.

Het officiële deel houden we kort (van 18:30 uur tot circa 19:30 uur) en we vervolgen de avond met een gezamenlijke barbecue. We zijn te gast bij onze fractievoorzitter Gert Zagt thuis (Oud Loosdrechtsedijk 16, Loosdrecht). Bij mooi weer zal de bijeenkomst ook deels buiten worden gehouden.

Tijdens het formele deel in een echt boerderijtheater staat onder andere het jaarverslag van De Lokale Partij op de agenda. Leden ontvangen de bijbehorende stukken op een later moment, uiteraard vóór 22 juli. De bijeenkomst zal een verfrissende combinatie zijn van formeel en informeel.

Gebruikelijk is een Algemene Ledenvergadering alleen voor leden. Wij houden het niet zo besloten, we hebben geen geheimen dus ook niet-leden zijn van harte welkom. Wilt u uw (eventuele) partner en kinderen meenemen? Ook zij zijn van harte welkom!

Laat u ons even weten of u komt? In verband met de voorbereidingen ontvangen wij graag vóór vrijdag 15 juli bericht van u. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar alv@delokalepartij.org.

En … natuurlijk is alles gratis; wel staat er een melkbus waar u een donatie in kunt doen.

We zien u graag vrijdag 22 juli om 17:30uur!

Hartelijke groet,

namens Fractie & Bestuur
De Lokale Partij,

Emile Bakker, Voorzitter

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
uitnodiging DLP
foto
---
auteur
uitnodiging DLP
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief