WIJDEMEERSE WEBKRANT
Bouw op Schapenweitje?
Nederhorst den Berg, zo 17 april 2016 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Martin Vuyk valt over het verslag van Cor Koster waarin deze gisteren de bouw van seniorenwoningen op het Schapenweitje aankondigt als een vaststaand feit.

Dossier Ankeveensepad

ingezonden brief

"Onze correspondent" in dezen is dhr. Cor Koster, fervent voorstander van het bouwen van 2-onder-1-kappers op dit mooie stukje Nederhorst. En dat laat hij dan ook merken in zijn verslaglegging van de fietstocht van de raad.

Want de onpartijdigheid, die de WWK zo hoog in het vaandel heeft, wordt hier wel enig geweld aangedaan wanneer dhr. Koster schrijft dat er 12 seniorenwoningen gebouwd gaan worden aldaar. Noch het aantal, noch de stelligheid van bouwen zijn feitelijk... het is een plan, maar dit plan is zeker nog geen werkelijkheid (en zal het, als het aan mij ligt en aan het overgrote deel van de bevolking van Nederhorst ook nooit worden). "Onze correspondent" moet echt zijn eigen wensen en de feiten voortaan niet meer met elkaar vermengen.

Martin Vuyk, Raadslid VVD
Horstermeer

Naschrift WWK:

Martin Vuyk heeft gelijk. Een besluit over al dan niet bebouwen van het "Schapenweitje" in Nederhorst den Berg is niet genomen. Op 7 januari was er een uiterst chaotische commissievergadering R&O over dit agendapunt. Er waren die avond flink wat insprekers, waaronder Cor Koster. Deze pleitte als enige inspreker sterk voor de bebouwing van het Schapenweitje. De VVD was toen, evenals de overige insprekers, faliekant tegen de bebouwing.

Cor Koster liep, in zijn behulpzame rol van correspondent van de WWK, waarvoor wij hem dankbaar zijn, te ver voor de muziek uit. Dat glipte er, door het vrolijke carillongelui en de vreugde daarover, even tussendoor.

Wij zullen wat kritischer proberen te lezen.

Rik Jungmann

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief