WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Trapperdetrap in Kortenhoef
Kortenhoef, di 22 september 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Op zaterdag 3 oktober om 15.00 uur kunnen kinderen, ouders en grootouders komen genieten in het Oude Kerkje in Kortenhoef van het liedjesprogramma van Trapperdetrap.

persbericht

Trapperdetrap in het Oude Kerkje in Kortenhoef

Wat is er leuker dan samen met je kinderen en kleinkinderen te genieten van een mooie muzikale voorstelling? Kunst aan de Dijk organiseert daarom ieder seizoen een kinderconcert en die zijn bijna altijd uitverkocht.

Op zaterdag 3 oktober om 15.00 uur kunnen kinderen, ouders en grootouders komen genieten in het Oude Kerkje in Kortenhoef van het liedjesprogramma van Trapperdetrap.

Onder de noemer Volwassen muziek voor kinderen brengt Trapperdetrap een wervelende show met prachtige liedjes, komische dialogen en verhalen met een verrassende ontknoping. Een theatraal familieconcert waarin het kijken en luisteren een genot wordt voor iedereen!

Thijs Borsten zingt, speelt piano en accordeon in de voorstelling. Thijs is zoon van een operazangeres en groeide op tussen de klassieke muziek. Hij studeerde Improvisatie aan het Sweelinck conservatorium in Amsterdam en werkt als pianist, componist, producer en theatermaker.
Peer de Graaf is zanger, presentator, improvisator en theaterdocent. Bij kinderen is hij vooral bekend als Meneertje Peertje. Volwassenen kennen hem als de voorman van het muziekgezelschap Peer de Graafmachine.
Neco Novellas zingt en speelt gitaar. Hij groeide op in Mozambique en leerde zingen in de kerk. In Nederland studeerde hij jazz en operazang.

Het concert vindt plaats op zaterdag 3 oktober 2015, aanvang 15.00 uur in het Oude Kerkje op de Kortenhoefsedijk dijk. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.kunstaandedijk.nl of via de vaste voorverkoopadressen: Wijnkoperij en Slijterij De Meenthof in Kortenhoef, Libris Boekhandel Voorhoeve in Hilversum en de Openbare Bibliotheek in Loosdrecht. Entree € 5,-, voor kinderen, € 6,- voor donateurs van Kunst aan de Dijk en € 10,- voor volwassenen. De kerk is ongeplaceerd en open om 14.15 uur. Een sapje en iets lekkers is in de prijs inbegrepen.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief