WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Openheid Eikenrode?
Loosdrecht, wo 7 oktober 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Claudia McCullough schrijft aan de gemeente Loosdrecht over haar ongenoegen inzake het publieke karakter van Landgoed Eikenrode in Nieuw Loosdrecht.

ingezonden brief

Beste gemeente Loosdrecht,

Fijn dat het Landgoed Eikenrode weer open is en bedankt dat u ons in de afgelopen tijd keer op keer zo helder te woord heeft gestaan waar het onze zorgen om het publieke karakter van Eikenrode betrof.
Echter, het blijkt toch een beetje een zinsbegoocheling. Wat jammer dat het allemaal zo anders uitpakt als beloofd. U heeft ons echt steeds op het hart gedrukt dat het bos van Hacke openbaar toegankelijk zou blijven, net zoals het altijd is geweest. Van zonsop- tot zonsondergang. Voor groot en klein zou de deur open staan. Ook honden waren welkom, mits aangelijnd. Dat had te maken met de bestemming die op het landgoed rust en nog wat regels en afspraken. Tijdelijk werd Eikenrode afgesloten, want anders kon de boel daar niet opgeknapt worden. Duidelijk.

Inmiddels is het bos van Hacke dus weer geopend. Het landgoed is in alle eer en glorie hersteld, maar alle regels m.b.t. de publieke toegankelijkheid zijn voor het gemak gewoon maar aangepast. Serieus: mag dat zomaar?

P.s.
Beste gemeente, u goochelt mooi met zinnen, maar heel geloofwaardig is het niet. Ik zou me schamen met zo'n beleid. Het zal wel even duren voor ons vertrouwen in u weer in alle eer en glorie is hersteld.

Cloud (out loud)

Claudia McCullough
Loosdrecht

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief