WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Taxatie Munten en Postzegels
Nederhorst den Berg, ma 2 november 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Vrijdag 6 november taxatiemiddag voor munten, postzegels, bankbiljetten en oude ansichtkaarten bij De Bibliotheek aan de Blijklaan 1 in Nederhorst den Berg.

persbericht

Taxatiemiddag

Vrijdag 6 november taxatiemiddag voor munten, postzegels, bankbiljetten en oude ansichtkaarten bij het Servicepunt van De Bibliotheek in het Sociaal Cultureel Centrum aan de Blijklaan 1 in Nederhorst den Berg.

Ergens slingeren nog postzegelalbums van opa op zolder.
Waar zijn de munten van vader eigenlijk gebleven?
Moesten die biljetten niet ingeleverd worden bij de bank?
En zijn die ansichtkaarten bestemd voor het oud papier, of…..

Herkenbaar?

U bent niet de enige met vragen over een verzameling munten, postzegels, papiergeld of oude ansichtkaarten. Vaak gekregen van familie, vrienden of zelf met zorg verzameld. Het ligt er al jaren maar wat is het eigenlijk waard?

Om die vraag te beantwoorden, houdt de Munten- en Postzegel Organisatie (MPO) in Nederhorst den Berg een TAXATIEMIDDAG op vrijdag 6 november.
Wie deze midddag zijn of haar verzameling deskundig wil laten beoordelen, kan zonder afspraak of kosten tussen 13.30 en 17.00 uur terecht in  het Servicepunt van De Bibliotheek.

Een kosteloze MPO-taxatie kan voorkomen dat een zeldzaam stuk verloren gaat of ongezien in de vergetelheid raakt en dat kan nooit de bedoeling zijn geweest van de verzamelaar.
Wie weet blijkt u de eigenaar te zijn van een kostbaar stuk!

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief