WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Wat zou u doen?
Kortenhoef, za 23 mei 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Irma van der Meer uit Kortenhoef vraagt aan Alette Zandbergen (DLP) wat zij zou doen als zij onverhoopt zou zien dat haar buren in hun eigen tuin naakt zouden recreëren.


Update 24-5-2015, 11.16: Hieronder stond een znnetje dat begon met "het antwoord geeft zij niet". Bedoeld was "het antwoord geeft Irma van der Meer niet". (Het antwoord op haar eigen retorische vraag.) Die toevoeging was voor Alette Zandbergen reden om vrij heftig te reageren in een zeer uitgebreide email, omdat zij het anders las dan het bedoeld was. Zij schreef als inleiding in haar email:

"Beste Rik,

Ik zie net op je site dat Mevrouw van der Meer middels een ingezonden brief een vraag stelt aan mij, aan mij persoonlijk via jouw medium. Ik betreur het zeer dat er boven haar ingezonden brief op jouw site, in de toevoeging, letterlijk staat:  "Het antwoord geeft zij niet....". De suggestie wordt gewekt, het doet overkomen dat IK zou hebben gemeld dat ik geen antwoord zou geven op de ingezonden brief van Mevrouw van der Meer. Ik zou het waarderen wanneer je die zinsnede rectificeert of meldt dat dat een opmerking is die absoluut niet afkomstig is van mij.
Sterker nog ik zal mevrouw van der Meer, via jouw medium antwoord geven op de vraag die zij aan mij persoonlijk via jouw medium stelt. Zie hieronder mijn antwoord.

Aansluitend geeft Alette Zandbergen een zeer uitgebreid exposé van over het landgoed Eikenrode met als bijlage twee brieven van de gemeente en RVO over Eikenrode. Om de kwesties Eikenrode en de camping in het bestemmingsplan uit elkaar te houden, publiceren wij dat antwoord niet. Er bestaat geen relatie tussen de beide onderwerpen. Wij zenden die volledige reactie van Alette Zandbergen wel direct aan Irma van der Meer ter informatie, om aan het verzoek van Alette Zandbergen te voldoen.

Red. WWK


Het antwoord geeft Irma van der Meer (hier stond "zij") niet... (Niets doen, de buren vriendelijk aanspreken, de tuinspuit erop zetten, in lachen uitbarsten, de politie bellen, er gezellig bij gaan zitten. Er zijn duizenden mogelijkheden.)

ingezonden brief

Beste mevrouw Zandbergen,

Naar aanleiding van uw 'naakte waarheid' bericht heb ik een vraag:

Wat zou u doen wanneer u, al kijkend over de schutting van uw buren, zou ontdekken dat zij naakt door de tuin liepen? Ik begrijp wel dat u niet gaat gluren bij de buren, want dat is niet kies, maar toch, stelt u zich eens voor...

Met vriendelijke groet,
Irma van der Meer-Voigt

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief