WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Nieuwjaar bij SV 's-Graveland
's-Graveland, wo 7 januari 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Afgelopen zondag werd de Nieuwjaarsreceptie van de S.V. 's-Graveland gehouden. Herman Stuijver werd uitgeroepen tot meest verdienstelijke lid 2014.

ingezonden bericht

s.v. ’s-Graveland wenst u een gelukkig en sportief 2015

Het voetbaljaar 2015 is met de nieuwjaarsreceptie ook voor de s.v. ’s-Graveland begonnen. Afgelopen zondag wensten leden, vrijwilligers, sponsors en vertegenwoordigers van de lokale politiek elkaar het beste voor 2015. Vanaf deze plaats wensen wij de lezers van Weekblad Wijdemeren hetzelfde en wij hopen dat u ook in 2015 onze vereniging zal blijven volgen.

Jubilarissen

Tijdens een gezellige en goed bezochte nieuwjaarsreceptie is traditiegetrouw een aantal jubilarissen gehuldigd. Sander Visser kreeg de 25-jarige jubileumspeld opgeprikt en er waren drie 40-jarige jubilarissen. Wil Kreuning, oud voetbalster en nog altijd actief als kantinemedewerkster tijdens de thuiswedstrijden van het eerste elftal, Ruud Bollenbakker, oud speler en trouw volger van het eerste elftal en Martin Brug, oud speler van het eerste elftal en nog actief als vrijwilliger als gastheer op zaterdag en jeugdscheidsrechter. Gert Alberts mag zich al een halve eeuw ’s-Gravelander noemen en zet zich ook nog altijd in voor de vereniging als lid van de scheidsrechterscommissie en als gastheer.

Meest verdienstelijke lid 2014


Herman Stuijver, meest verdienstelijke lid 2014.

Ook dit jaar is de inmiddels 35-jarige traditie voortgezet om het meest verdienstelijke lid te kiezen. Dit jaar viel Herman Stuijver deze eer te beurt. Al enkele jaren maakt hij deel uit van de zeer actieve en in de tijd steeds belangrijker geworden scheidsrechtercommissie. Met het groeien van de jeugdafdeling en dus teams en dus wedstrijden zijn er meer en meer scheidsrechters nodig. Elk jaar gaan weer vele D-pupillen wedstrijden fluiten van E en F pupillen. Goede begeleiding is van groot belang en daar zorgt Herman onder andere voor: elke zaterdag vanaf 8.30 uur! Mede door zijn begeleiding, sturing en stimulansen blijft het scheidsrechterskorps op niveau. Naast deze begeleidende functie komt hij zelf ook nog wekelijks in actie als scheidsrechter.

De scheidsrechters gaan uit

De scheidsrechterscommissie trakteert haar scheidsrechters op een uitje aanstaande zaterdag. Ze gaan met elkaar Footgolfen en met een voetbal een golfparcours afleggen. Een leuke dag met elkaar op stap als vorm van beloning en waardering voor de vele wedstrijden die zij gedurende het seizoen leiden.

Technisch kader 2015-2016

Halverwege het seizoen hebben we het vizier al een beetje gericht op het volgende. Een deel van het technisch kader is voor het volgende seizoen inmiddels al vastgelegd. Met hoofdtrainer Hans Verhoogt is overeenstemming bereikt over het verlengen van zijn verblijf bij onze vereniging. Datzelfde geldt voor Jan Plaizier als trainer-coach van de VRouwen, Jan Plaizier. Met het vastleggen van Tim Torsing als Technisch coördinator Jeugdvoetbal heeft de vereniging een belangrijke positie binnen het voetbaltechnische beleidsplan ingevuld. Hij volgt volgend seizoen Rob van Noort op die de afgelopen jaren deze rol binnen de Technische Commissie Jeugd heeft vervuld.

Kerstloop 2014

Uitslagen, films en foto’s zijn te zien op onze site www.svsgraveland.com/stefan-leeflang-en-mirjam-koersen-winnaars-kerstloop.

Programma

Komende zaterdag wordt er alweer gespeeld en alle thuiswedstrijden worden in de vroege ochtend gespeeld, zodat alle scheidsrechters in de gelegenheid worden gesteld om mee te gaan met hierboven omschreven uitje. Kijk op onze site voor het volledige programma. Op zondag speelt alleen het 3e een inhaalwedstrijd bij SO Soest 5. De selectie zet komende weekend de vrijdag jongstleden ingezette voorbereiding op de 2e seizoenshelft voort met een trainingskamp.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
ing. bericht
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief