WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Cabaret in Nigtevecht
Nederhorst den Berg, wo 23 december 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Heen en Weer, met de pont van Nederhorst naar het cabaret in Nigtevecht op 8 januari naar de voorstelling van Kees Torn en Onno Innemee.

persbericht

Eraf met dat Dak

Varen naar het cabaret: Kees Torn en Onno Innemee, met “Eraf met dat dak!”, vrijdag 8 januari in het Dorpshuis in Nigtevecht.

Inmiddels is het een vaste traditie geworden, met de pont naar het cabaret in Nigtevecht. Speciaal voor de cabaretavond zal op vrijdagavond 8 januari om 20:00 uur de pont weer varen naar Nigtevecht. Terugvaart in overleg met de pontbaas.

Twintig jaar stond Kees Torn op het podium. Na negen soloprogramma’s was het mooi geweest, meer dan drie jaar geleden nam hij afscheid, Kees Torn de man van de voorstellingen vol tobberige en taalvirtuoze liedjes aan de piano en wat prevelend gebrachte bespiegelingen. Maar hij is terug, nu als de helft van een duo, samen met vriend en collega Onno Innemee. Een goed programma maken, daar gaat het om, naar eigen zeggen een soort pretparkje met allerlei draaimolens. Voormalig impresario Harry Kies werd gevraagd om regieaanwijzingen te geven. Harry Kies Theaterproducties was de grootste cabaretproducent van Nederland. Muziekbijdrage door Mike Boddé. Het programma gaat twee seizoenen toeren door Nederland en is nu al te zien in Nigtevecht!

Als u Kees Torn en Onno Innemee niet kent, bent u Willem Dijkstra uit Goirle en woont u onder een steen. Verder weet iedereen dat zij de twee dikste pijlers onder het hedendaagse cabaret vormen en elkaar al 20 jaar aanvullen en royaal bijschenken. Al stonden zij met slechts één programma allebei op de planken, is nu hun elfde project in de maak. Daartoe namen zij een selectie uit verloren gewaand materiaal van Albert Mol en gooiden dat weg voor het in verkeerde handen zou vallen. Beide heren hebben de lach aan hun kont hangen, dus dat zit wel snor. Behalve hilarisch zal hun programma wetenschappelijk zijn, origineel, innemend, opzienbarend, tegendraads, muzikaal, schrijnend, indringend, onvergetelijk, nostalgisch, botergeil (geen echte boter), beschaafd, bescheiden en prijswinnend. De gebundelde krachten leverden al een Poelifinario op en bijna een Neerlands Hoop.

Kaarten kosten zeventien euro en zijn verkrijgbaar bij Cha Cha Damesmode in Weesp. Online kunt u kaarten kopen op www.cabaret-nigtevecht.nl. Telefonisch reserveren op nummer 0294-252506. De aanvang is 20:30 uur.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief