WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Kerstconcert Vriendschapskring
Ankeveen, vr 11 december 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Op 22 december wordt er een sfeervol kerstconcert georganiseerd door de Vriendschapskring samen met een 60 man sterk koor in de St. Martinuskerk in Ankeveen.

persbericht

Kerstconcert Vriendschapskring

Op 22 december wordt er een groots en sfeervol kerstconcert georganiseerd door de Vriendschapskring samen met een 60 man sterk koor in de St. Martinuskerk in Ankeveen.

Op dinsdagavond 22 december wordt in Ankeveen vanaf 20.15 uur een prachtig en sfeervol kerstconcert gehouden in de St. Martinuskerk. Het concert wordt georganiseerd door muziekvereniging De Vriendschapskring in samenwerking met het circa 60 zangers tellende Projectkoor Sint Martinus Hoogland. Dirigent Ronald de Haan heeft voor het orkest en koor een gevarieerd programma samengesteld met zowel bekende (meezing) kerstnummers, als modernere muziekstukken. Thema van het concert is ‘The twelve days of Christmas’.

Het Projectkoor Sint Martinus Hoogland is dit jaar voor de tweede maal opgezet, speciaal voor de uitvoering van het traditionele kerstconcert in Hoogland. Voor het eerst komt het koor dit jaar ook naar Ankeveen om samen met het blaasorkest van De Vriendschapskring een groots kerstconcert te geven. Een hoofdrol is hierbij weggelegd voor het aanstekelijke kerstlied ‘The twelve days of Christmas’, waarvan zowel een instrumentale als vocale versie zal worden gepresenteerd.

Zing gezellig mee!

Ook staan er deze avond vier traditionele en bij iedereen bekende kerstliedjes op het programma, waarbij de zaal van harte wordt uitgenodigd om gezellig mee te zingen. Het koor zal daarnaast een aantal klassiekere werken ten gehore brengen, terwijl het blaasorkest van De Vriendschapskring voor een lichtere toets zorgt met sfeervolle en swingende kerstnummers. Koor en orkest brengen daarnaast samen een aantal fraaie muziekstukken, waaronder bekende composities uit de ‘ultieme kerstfilm’ Home Alone! Kortom, een sfeervoller, gezelliger en swingender aanloop naar de kerstdagen is nauwelijks denkbaar. Het kerstconcert start om 20.15 uur (kerk open vanaf 19.45 uur). Toegang € 7,50 (incl. drankje in de pauze). Kijk voor meer informatie op: www.vriendschapskring.nl

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief