WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
DSO speelt Erfstuk
Kortenhoef, ma 20 april 2015 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Woensdag, donderdag en vrij- en zaterdag speelt toneelvereniging DSO de voorstelling Erfstuk in de Dobber in Kortenhoef. Voor woe., do. en za. zijn nog kaarten beschikbaar.

Update 20-4-2015, 22.13: Ook op zaterdag speelt DSO het toneelstuk.

persbericht

Toneelvereniging DSO speelt “Erfstuk”
22 t/m 25 april in De Dobber, aanvang 20.00u.

Na het overweldigende succes van “De Jantjes” was het voor iedereen bij Toneelvereniging DSO heerlijk om even wat gas terug te nemen. Niet alleen het publiek heeft genoten van de voorstellingen, maar ook de acteurs, muzikanten en het voltallige team achter de schermen. Voor een aantal acteurs was het een eerste of een hernieuwde kennismaking met DSO en gedurende de repetitieperiode ontstond er een hechte band.

Dat het goed bevallen is blijkt o.a. uit de aanmeldingen van nieuwe leden bij de toneelvereniging. Maar liefst 8 spelers van “De Jantjes” hebben aangegeven graag aan DSO verbonden te willen blijven en daar is men erg blij mee.

Onder de artistieke en inspirerende leiding van regisseur Arjan Boxelaar is vol enthousiasme gerepeteerd om het publiek ook dit voorjaar weer een heerlijk avondje uit te bezorgen. Men zal verrast worden door elf acteurs en actrices tijdens ERFSTUK, een tragikomedie over een bruisend toneelgezelschap in verwarring, van de schrijvers Arie de Rooij & Carolien Zilverberg.

ERFSTUK gaat over een theatergroep, Esprit, die een jubileum te vieren heeft. Een van de oprichters debuteert daarbij als regisseur en hij heeft een hoofdrol gegeven aan de andere oprichter. Maar zijn eigenzinnige aanpak en het toneelstuk dat hij heeft uitgekozen vallen niet bij iedereen in goede aarde. En verder blijkt een nieuw lid van Esprit over een geheime agenda te beschikken, wat verstrekkende gevolgen heeft. Verzet en rebellie, ambitie en gemakzucht, haten en vergeven, opgeven en doorgaan, komedie en tragedie: in het repetitielokaal van Esprit komt alles aan bod. Jubileum of geen jubileum... dat is de vraag.

De voorstelling op vrijdag is uitverkocht, maar voor de andere dagen zijn nog wel kaarten beschikbaar. De toegang is € 12,50 (donateurs gratis) en de kaarten zijn te koop bij The Old Smoker aan de Kerklaan in Kortenhoef en via de website toneeldso.nl of bel 06 16 11 80 32.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
Douwe van Essen
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief