WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Tegels Leggen in K.hoef
Kortenhoef, wo 24 september 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Vanmiddag leggen twee wethouders ieder een tegel in Kortenhoef. Er komt een tegel op de Meenthof en er wordt er eentje gelegd op het Antoniusterrein.

persbericht

Uitreiking 1e ster ‘Keurmerk Veilig Ondernemen’
Datum: 24 september 2014
Tijd: 15.30 tot 16.00 uur
Locatie: Winkelcentrum De Meenthof, Kortenhoef

Keurmerk Veilig Ondernemen

Het Keurmerk Veilig Ondernemen is een samenwerking tussen ondernemers, bewoners, politie, brandweer, CCV 1) en de gemeente Wijdemeren om van de Meenthof een schoon, heel en veilig winkelgebied te maken. Onlangs zijn zij geslaagd voor de audit, wat hen de 1ste ster oplevert. Burgemeester Martijn Smit zal samen met o.a. de heer Van Herk, politiechef bij politie Midden-Nederland, de heer Heinen van Brandweer Gooi en Vecht en de heer Kempers als voorzitter van de winkeliersvereniging het convenant ondertekenen en in ontvangst nemen. Vervolgens legt wethouder Theo Reijn een tegel.

Start bouw Meestershof
Datum: 24 september 2014
Tijd: 16.10 uur
Locatie: Kerklaan, Kortenhoef

Meestershof

De Meestershof wordt gerealiseerd op het terrein van de voormalige Antoniusschool, in het centrum van Kortenhoef. Het is gelegen tussen de Pieter van der Leelaan, de Egidius Blocklaan en de Kerklaan. Hier komen nu 24 woningen: 18 rijwoningen en 6 twee-onder-één-kapwoningen. De officiële handeling zal aanstaande woensdag bestaan uit het zetten van een handafdruk in een betontegel door wethouder Betske van Henten-Meijer, de aannemer en de toekomstige bewoners.

1) Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief