WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Jeugdtoernooi VV Nederhorst
Nederhorst den Berg, zo 18 mei 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

Op zaterdag 24 mei wordt voor de zestiende keer in successie het Kia Marant Jeugdtoernooi van VV Nederhorst georganiseerd.

persbericht

Groot jeugdtoernooi VV Nederhorst

Op zaterdag 24 mei a.s. vindt voor de 16e keer in successie het Kia Marant Jeugdtoernooi van VV Nederhorst plaats.

Het unieke aan dit voetbaltoernooi is dat alle Nederhorst jeugdteams (A junioren tot F pupillen) in 12 verschillende poules het opnemen tegen leeftijdsgenoten van 19 verschillende verenigingen (32 gastteams). De wedstrijden worden gespeeld van 8.30 tot 18.00 uur. Tussen 10 en 12 uur is er een instuif voor de Nederhorst dwergen (4-6 jaar), waar ook niet leden kunnen komen kijken en mee mogen doen, om kennis te maken met de voetbalsport.

Naast het voetbalprogramma zijn er allerlei andere activiteiten deze dag. Een springkussen zal vertier bieden aan de allerkleinste jeugd. Vanaf ongeveer 17.30 uur gaat het toernooi langzaam over in de inmiddels ook niet meer weg te denken feestavond. Voor de kinderen is er de kop van Jut en wordt er een spellencircuit geplaatst.

Ondertussen kunnen de ouders en andere belangstellende het afgelopen seizoen onder het genot van een hapje van de barbecue en een drankje nog eens de revue laten passeren. Om 18.15 uur strijden Milan Pool, Lodewijk Sober, Olivier Cirkel, Fabio Lam, Quincy de Jong en Noud Straman als voorronde winnaars van de Multinal Group Penalty Shoot Out om de bokaal van 2014. Als klap op de vuurpijl worden alle kampioenteams van het afgelopen seizoen nog eens in het zonnetje gezet en worden alle winnaars bekend gemaakt van de verkiezingen van het jaar.

Prijzen zijn er voor de beste scheidsrechter, leider, junior, pupil, keeper en het beste team van het jaar. Voor de junior, pupil en keeper is er naast de prijs die ze mogen houden, ook weer de grote wisselbeker die een jaarlang een prominente plek in huis mag hebben. Als afsluiting wordt er een fiets verloot onder de jeugdleden. Uiteraard staat de televisie ’s avonds gewoon aan om Atletico Madrid tegen Real Madrid te kijken. We zijn natuurlijk wel een voetbalclub en jagen onze gasten hierom niet weg.

Op onze website www.vvnederhorst.org staat het complete programmaboekje voor deze dag.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief