WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
SBS6 verwijdert eerste Bak
's-Graveland, za 26 april 2014 Afdrukken RSS feed van de WWK. Volg de WWK op Twitter Mail a Friend

In Hart van Nederland, het nieuwsprogramma van SBS6, zat gisteren een item over de bloembakken in Ankeveen (nou ja..., 's-Graveland) die weg gaan.

Wij veronderstellen dat het programma ver weg in Hilversum of misschien wel helemaal in Amsterdam gemaakt wordt. Van die afstand is Ankeveen op dezelfde plek gelegen als 's-Graveland. Nou ja, er staan ook vier bakken in Ankeveen. Op de Cannenburgerweg. Maar de video-opnamen waren toch echt gemaakt in 's-Graveland, aan de overkant van de Vaart. (Vandaar de naam Vaartwegen...)

Hoe dan ook, de laatste drie minuten van Hart van Nederland waren gewijd aan het feit dat de bloembakken na een jaar weer verwijderd gaan worden. Jan Verbruggen (CDA) en Marc Huppelschoten (Advies Commissie Verkeer), beiden bewoners van het Noordereinde werden geinterviewd door de dynamische SBS6 verslaggever. Als uitsmijter liet SBS6 met een vorkheftruck zien hoe kinderlijk eenvoudig het is om een bloembak ongeschonden in zijn geheel te verwijderen in 5 seconden. Misschien kunnen wij de door Wijdemeren uitgeleende straatjuwelen wel inruilen voor onze intacte bloembakken, compleet met bloemetjes en plantjes. Gelijk oversteken.

Wilt u het zien? Ga naar de uitzending van vrijdagavond 25 april om half elf en schuif het balkje onderin tot er nog 3 minuten te gaan zijn aan het eind van de uitzending.

Dossier Verkeer 's-Graveland

bron
SBS6
foto
SBS6
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief