WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Van Waveren werkt aan Fase 2
's-Graveland, di 22 oktober 2013

Wethouder Jaap van Waveren gaat in gesprek met de bewonersverenigingen van de Vaartwegen en de ACV. Hij bereidt fase 2 van het bloembakkenproject voor.


Rechts achteraan wethouder Jaap van Waveren.

Toen wethouder Jaap van Waveren (DorpsBelangen) nog aan het timmeren was voor de Gondelvaarten in Loosdrecht en Kortenhoef zond hij toch een andere boodschap uit. Volgens onderstaand persbericht worden wel de voorstanders van de bloembakken, maar niet de critici bij de zorgvuldige afstemming van de wethouder betrokken.

Dossier Verkeer 's-Graveland

persbericht

Voortgang proef vaartwegen

Het college van Wijdemeren heeft vorige week de portefeuille van oud-wethouder Abrahamse onderling verdeeld. De proef op de vaartwegen valt nu onder de verantwoordelijkheid van wethouder Van Waveren. Hij wil voortvarend verder en zoekt daarbij zorgvuldige afstemming met de verschillende betrokken partijen. Uitgangspunt van het college is om de proef door te zetten.

De wethouder heeft deze week gesprekken met de voorzitters van de bewonersverenigingen Emmaweg, Koninginneweg en Cannenburgerweg (EKC)  en Werk aan de Weg (WadW). Ook met een delegatie van de Adviescommissie Verkeer (ACV) zit hij deze week aan tafel. Daarna worden een vertegenwoordiging van bedrijven van de Emmaweg en de hulpdiensten voor een gesprek uitgenodigd.

Voortgang

In de raadscommissie Ruimte en Economie van 4 december zal inzicht gegeven worden in de financiële stand van zaken én zal het college een voorstel doen voor verdere uitvoering van fase 2. Ook beziet de wethouder eventueel noodzakelijke aanpassingen omtrent fase 1 in het kader van de veiligheid.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
Douwe van Essen
auteur
persbericht/WWK
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
campagne 2014
reageer
zoek
nieuwsbrief