WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
NLdoet bij Hurricanes
Loosdrecht, zo 3 maart 2013

ASC Hilversum Hurricanes in Loosdrecht doet op 15 en 16 maart weer mee aan NLdoet van het Oranje Fonds! Doe ook mee en kom de Hurricanes gezellig een dagje helpen!

ingezonden bericht

NLdoet bij Hilversum Hurricanes in Loosdrecht!

ASC Hilversum Hurricanes doet op 15 en 16 maart weer mee aan NLdoet van het Oranje Fonds! Tijdens deze grootste vrijwilligersactie van Nederland komen tienduizenden mensen in het hele land in actie. Doe ook mee en kom de Hurricanes gezellig een dagje helpen!

Hilversum Hurricanes is dé vereniging voor honk-en softbal en American Footbal van Hilversum en omgeving. De club wil tijdens NLdoet de jaarlijkse onderhoudsbeurt van haar velden aanpakken: groenonderhoud, schoffelen, wat schuur- en schilderwerk, vegen, zemen, schoonmaken… Er is van alles te doen, dus voor ieder wat wils. Het werk is niet moeilijk en met veel handjes zó geklaard! We klussen op beide dagen tussen 10 en 16 uur op ons terrein aan ’t Jagerspaadje 32 in Loosdrecht. In een paar uurtjes kan al veel gedaan worden!

We bieden onze gastklussers een gezellige klusdag op een mooi groen sportcomplex en goede verzorging van de inwendige mens. Kom dus ook helpen en maak kennis met onze gezellige vereniging! Aanmelden en klusdetails: www.nldoet.nl (zoekterm Loosdrecht)

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
ing. bericht
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief