WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Bedankt voor het Opruimen
Wijdemeren, di 1 januari 2013

Wijdemeren bedankt die inwoners die zelf hun vuurwerkafval hebben opgeruimd na het plezier van het knallen en de lichtflitsen.

Met een variant op een spreuk uit 1939: "Laat niet, als dank voor het aangenaam verpozen, de gemeente de hulzen en de dozen."

persbericht

Inwoners bedankt!

Op 31 december gingen we knallend het nieuwe jaar in! We hebben genoten van het prachtige vuurwerk. Helaas brengt vuurwerk ook afval met zich mee. Inwoners van de regio Gooi en Vechtstreek hebben zich ingezet om hun eigen straten op te ruimen.

Oud en Nieuw = vuurwerk = opruimen

Wij bedanken de inwoners van de Gooi en Vechtstreek voor haar inzet bij het opruimen van het vuurwerkafval. Zonder u wordt vuurwerkafval zwerfafval. Naast het feit dat dit slecht is voor het milieu is het ook nog eens gevaarlijk.

Dus na het knallen, gingen we opruimen met z’n allen!

Inwoners bedankt!

Tot zondag 6 januari kunt u nog kansmaken op een cadeaubon t.w.v. 50 euro. Stuur uw foto van uw opschoonactie naar info@schoongooienvecht.nl. Meer informatie over deze actie vindt u op www.schoongooienvecht.nl

SchoonGooienVecht is een regionale samenwerking tussen de 9 Gewest gemeenten (Blaricum, Bussum, Hilversum, Huizen, Laren, Muiden, Naarden, Weesp en Wijdemeren), GNRm, Natuurmonumenten en GAD.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
WWK
foto
---
auteur
---
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief