WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
WIJ zet de Puntjes op de i
Wijdemeren, za 2 februari 2013

Ben Steenvoorden zet even de puntjes op de i inzake de impressie die Co de Kloet schreef over de raadsvergadering van afgelopen donderdag.

Dossier Zuidsingel 7/Neef/Emmaweg

ingezonden brief

Geachte redactie,

De impressie van Co de Kloet van de afgelopen raadsvergadering is niet compleet en niet correct. Zo stelt Co dat ik het BING rapport helemaal niks en van nul en gener waarde vond. Dat is niet waar want juist door dit rapport, waarin veel toevalligheden staan genoemd, wordt duidelijk dat er met twee maten is gemeten. Daarnaast bespeurde Co binnen DorpsBelangen enige sympathie voor mijn gedrevenheid maar daar bleef het dan ook bij. Klopt wederom niet. Ook op inhoud bespeurde ik toch duidelijk sympathie en niet alleen bij DorpsBelangen.

Wat mij deze raadsvergadering overigens opviel is dat ik bij geen van de partijen ook maar iets gehoord heb over de weigering van de burgemeester van destijds om mee te werken aan het BING onderzoek. Dat zijn zaken die ik onbegrijpelijk vind. Zowel het niet mee willen werken door de ex-burgemeester aan dit onderzoek als het negeren van dit feit door alle partijen is fnuikend voor het bevorderen van de integriteit.

Namens WIJ,
Ben Steenvoorden

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief