WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Reünieconcert BMOL
's-Graveland, di 16 april 2013

Op 25 mei zal in Sporthal De Fuik in Kortenhoef een groot reünieconcert worden gegeven voor leden en oud-leden van de 's-Gravelandse muziekvereniging.

persbericht

Reünieconcert harmonie-orkest BMOL

Na een zeer geslaagd voorjaarsconcert is het tijd voor het volgende evenement van de ’s-Gravelandse Muziekvereniging BMOL. BMOL bestaat inmiddels 114 jaar en in die tijd zijn er uiteraard een hoop gezichten voorbij gekomen. Na een geslaagde reünie van de slagwerkgroep, is nu het orkest aan de beurt.


BMOL in 1985

Op 25 mei zal in Sporthal De Fuik in Kortenhoef een groot concert worden gegeven. Tijdens dit concert willen we proberen om zoveel mogelijk leden en oud-leden van het orkest bij elkaar op één podium te krijgen. Heeft u in het verleden bij het orkest gespeeld en lijkt het u wat om aan dit unieke concert mee te doen? Neem dan contact met ons op via info@bmol.nl of bel naar Corrie Haselager 035-6564231 of Joke Los 035-5265534.

Kent u iemand die bij het orkest van BMOL heeft gespeeld, maar die deze informatie misschien niet ontvangt? Breng deze persoon dan op de hoogte!

Niet bij het orkest gespeeld, maar wilt u dit concert niet missen? Kaarten à €8,- per stuk zijn verkrijgbaar via www.bmol.nl en op 25 mei aan de deur.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief