WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Opening Nederhorst on Ice
Nederhorst den Berg, vr 23 november 2012

Vanavond gaat het feest in Nederhorst weer van start. De ijsbaan gaat open met een spetterende show die niet gemist mag worden.

persbericht

Spectaculaire opening “Nederhorst on Ice”

Vrijdagavond 23 november a.s. om 20.00 uur is het dan zover. Voor de 5e keer wordt de overdekte kunstijsbaan, onder de naam “Nederhorst on Ice”, officieel geopend.

Tijdens de openingsceremonie geeft het IJs-theater een spetterende show, die u echt niet mag missen. De vrijwilligers hebben keihard gewerkt om er weer iets moois van te maken. Zo is de ingang veranderd, de horeca verder verfraait, het computersysteem verbeterd en is er WiFi beschikbaar. Ook wordt er, op de donderdagavond, gestart met een curling competitie waarvoor zich inmiddels 8 teams hebben aangemeld!

Steeds wordt er iets aangepast of veranderd. Het eerste jaar stonden we nog in de ijzige vrieskou, nu 5 jaar later hebben we heerlijke temperaturen in het gezellige horeca gedeelte.

Het totale programma, tijdens de komende 6 weken ijsplezier, vindt u op onze website: www.ijsclubnederhorst.nl.

Wij nodigen u allen uit voor deze opening en natuurlijk ook onze fantastische sponsors en vrijwilligers, die dit festijn mede mogelijk maken.
Na het officiële deel mogen de kinderen vrij schaatsen en kunt u nog genieten van de gezelligheid in de horeca.

De baan gaat zaterdag 24 november om 10.00 uur open. U kunt dan ook bij de kassa uw kinderen opgeven voor de schaatsles op de dinsdagavonden, van 18.00 uur tot 19.00 uur.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief