WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Sportimpuls Subsidie
Wijdemeren, ma 12 november 2012

Wijdemeren en Sportservice 't Gooi organiseren een informatiebijeenkomst over de subsidieregeling Sportimpuls.

persbericht

Donderdag 29 november:
informatiebijeenkomst over subsidieregeling Sportimpuls

De gemeente Wijdemeren en Sportservice ‘t Gooi organiseren op donderdag 29 november een informatiebijeenkomst voor bestuursleden van sportverenigingen, sportscholen en andere sport - en beweegaanbieders over de landelijke subsidieregeling Sportimpuls.

Over Sportimpuls

De rijksoverheid stelt jaarlijks elf miljoen euro subsidie beschikbaar om sportparticipatie te vergroten. Sport- en beweegaanbieders kunnen al dan niet gezamenlijk, onder bepaalde voorwaarden, een subsidie van minimaal 10.000 euro tot maximaal 150.000 euro aanvragen. Voor sport- en beweegaanbieders met ambitie om te groeien of die zich bijvoorbeeld willen inzetten op nieuwe doelgroepen, is Sportimpuls een mooie kans.

Bijeenkomst

Tijdens een interactieve bijeenkomst wordt informatie gegeven over de subsidievoorwaarden en de mogelijkheden. Daarnaast willen de gemeente Wijdemeren en Sportservice ‘t Gooi organisaties bij elkaar brengen om ideeën uit te wisselen. Verder zal een gastspreker een presentatie geven  over blessurepreventie.

Aanmelden

De bijeenkomst wordt op donderdag 29 november gehouden in de raadszaal van gemeentehuis aan Rading 1 in Loosdrecht. Het programma start om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur.
Geïnteresseerden kunnen zich vóór 26 november digitaal aanmelden via info@sportservicehetgooi.nl, met vermelding van naam, functie, de organisatie, adres en het aantal personen dat aanwezig zal zijn. Na aanmelding ontvangen zij  een bevestiging en het complete programma van de avond.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief