WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Sport en Cultuur voor Kinderen
Wijdemeren, vr 16 maart 2012

Kinderen van de groepen vijf tot en met achtin Wijdemeren kunnen voor een vriendelijke prijs kennismaken met sport en cultuur.

persbericht

JeugdActiviteitenProgramma voor Wijdemeerse kinderen

Sportservice ’t Gooi en de combinatiefunctionaris cultuur organiseren in opdracht van gemeente Wijdemeren het sportstimuleringsproject ‘JeugdActiviteitenProgramma’ (JAP). Kinderen van groep 5 t/m 8 van het basisonderwijs kunnen zo tegen een lage prijs kennis maken met diverse takken van sport en cultuur. Daar waar mogelijk worden plaatselijke sport- en cultuurverenigingen betrokken bij JAP. Ook alle basisscholen nemen deel aan het project.

Inschrijving

Inmiddels is de inschrijving geopend en kunnen kinderen op de website van Sportservice ‘t Gooi inloggen en hun keuze maken. Een sport- of cultuurcursus kost 5 euro en bestaat uit vier lessen. Alle Wijdemeerse kinderen hebben inmiddels via hun school een brief ontvangen over het JeugdActiviteitenProgramma met daarin alle informatie. Bij veel aanmeldingen kan er een limiet aan het aantal deelnemers worden ingesteld.

Aanbod

Meer informatie over het activiteitenaanbod vindt u op www.sportservicehetgooi.nl onder de ‘JAP-button’. In april vindt het eerste blok van vier weken plaats met activiteiten in Loosdrecht, ’s-Graveland en Ankeveen.
In 2012 worden in totaal 4 blokken georganiseerd met in elk blok een ander activiteitenaanbod. Sport- en cultuurverenigingen uit Wijdemeren die geïnteresseerd zijn om in de toekomst ook deel te nemen aan het JAP kunnen dit melden bij één van de combinatiefunctionarissen sport of cultuur van de gemeente.

Contact

Voor meer informatie over het JeugdActiviteitenProgramma in Wijdemeren kunt u contact opnemen met Eduard van Winsen. Hij is bereikbaar op telefoonnummer: (035) 65 59 573 of per e-mail: evanwinsen@sportservicehetgooi.nl

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief