WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
WIJ negatief over PING
Ankeveen, za 28 januari 2012

Patrick Kreuning ergert zich aan het standpunt van WIJ over het afgelopen week geopende PING-loket. Hij vindt de reactie erg negatief.

ingezonden brief

Geachte heer Steenvoorden,

Veel dingen kunnen vast wel soepeler en innovatiever en laagdrempeliger zoals u schrijft, zeker met de moderne media.

Maar alles wat u in uw stukje schrijft is afbraak en kritiek, U zegt dat het weggegooid geld is, maar wat U vergeet te vermelden is hoe partij WIJ het dan aan zou pakken. De coalitie komt tenminste met een oplossing van een probleem, en misschien is het niet de beste oplossing, maar communiceer er dan duidelijk over als u betere ideeën heeft. Het politieke belang kan hier nicht im frage zijn, het gaan om het belang van de burgers. Iin zaken die in het belang van de burgers zijn, moeten alle politici eigenlijk even buiten hun partij gaan staan en kijken hoe ze de burgers zo goed en efficient mogelijk kunnen helpen en liefst natuurlijk zo goedkoop mogelijk.

Kom dus met uw oplossingen, schreeuw ze van de daken, want uiteindelijk levert u dat misschien bij de volgende verkiezingen wellicht weer extra stemmen op.
Dat Dorpsbelangen stemmen gaan verliezen, na hun houding tegenover de heren van de Bunt en de zondagsopenstelling van de winkel in Loosdrecht, waarbij alle leden zich lieten gijzelen door de heer Zagt, daar bestaat voor mij geen twijfel over. Dat gaat ze de kop kosten.

Ik zou dus zeggen, meneer Steenvoorden, doe er nu vast uw voordeel mee.

Patrick Kreuning
Ankeveen

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief