WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Ankeveen Artistique
Ankeveen, vr 6 april 2012

Ook in 2012 komt er weer een Ankeveen Artistique en wel op zaterdag 15 september 2012.

persbericht

Nieuws van Ankeveen Artistique

Aan de kunstenaars en kunstliefhebbers van Wijdemeren,

Ook in 2012 komt er weer een Ankeveen Artistique en wel op zaterdag 15 september 2012. Dit evenement vindt voor de vijfde maal plaats en voor de tweede keer langs het water van de IJsbaan van Ankeveen: een bijzondere locatie midden in de natuur.

Kunst en vormgeving

In 2011 waren er ruim 45 deelnemers met hun werk vertegenwoordigd: beeldhouwwerken, collages, foto’s, keramiek, tekeningen, textiele werkvormen, schilderijen, sieraden en nog veel meer. Ook waren er o.a. taxaties van meegenomen kunstvoorwerpen en vaartochtjes verzorgd door Natuurmonumenten.

Groei

In de loop van de jaren groeide dit evenement in kwaliteit en diversiteit. Wij willen die stijgende lijn voortzetten. Dat betekent: meer kunstenaars, meer disciplines, meer workshops , meer bezoekers, enz. Ook bijvoorbeeld kunstenaars die les geven in Wijdemeren kunnen met hun cursisten exposeren en zo nieuwe cursisten werven voor het winterseizoen.

Informatieavond

Wij willen graag met jullie hierover van gedachten wisselen. Hierbij nodigen wij je uit om samen met ons om de tafel te gaan zitten en te brainstormen hoe wij Ankeveen Artistique in 2012 kunnen gaan vormgeven. Wij hebben een avond gepland op maandag 23 april 2012 om 20.00 uur in het clubhuis van de Ankeveense Tennisvereniging ARTV (achter op het parkeerterrein aan het Stichts End, naast de RK.St. Martinuskerk) .

Zegt het voort!

Ben je betrokken bij een kunstenaarsvereniging en/of ken je mensen die mogelijk ook willen meedoen, geeft dit bericht dan door!

www

Op www.bruisendankeveen.nl staat meer informatie. Voor vragen en aanmelden kan je een e-mail sturen naar de secretaris Tiny Beemsterboer: bruisendankeveen@gmail.com

Met vriendelijke groet van het Team Ankeveen Artistique

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief