WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Bieb zoekt Vrijwilligers
Nieuw Loosdrecht, zo 15 mei 2011

De Bibliotheek in Loosdrecht zoekt vrijwilligers en houdt op 21 tot en met 28 mei een grote verkoop van boeken.

ingezonden bericht

Vrijwilligers gezocht voor De Bibliotheek, vestiging Wijdemeren

Bent u echt een boekenwurm? Gaat u graag naar lezingen, bijeenkomsten over allerlei onderwerpen en filmvertoningen? Denkt u dan eens aan vrijwilligerswerk bij De Bibliotheek!

De Bibliotheek is op zoek naar enthousiaste, dienstverlenende mensen die het leuk vinden om een bijdrage te leveren aan de bibliotheek.

Wij zoeken vrijwilligers voor verschillende dagdelen in de week voor ongeveer 6 uur per week. De werkzaamheden in de bibliotheek bestaan voornamelijk uit werk achter de uitleenbalie zoals het uitlenen, innemen en opruimen van boeken en andere materialen. U maakt deel uit van een vast team en bezoekt 1 x per twee maanden een werkbespreking.

De vrijwilliger is minimaal een avond per maand beschikbaar om gastvrouw/heer te zijn bij een lezing of filmavond en vindt het leuk om, samen met anderen, de speel-o-theek te beheren. U wordt door een ervaren medewerker ingewerkt en bent verzekerd via De Bibliotheek

Heeft u belangstelling voor het werken in de bibliotheek? Laat het ons dan weten! U kunt bellen, schrijven of mailen naar De Bibliotheek, vestiging Wijdemeren :

Henriëtte Pluim
Tjalk 41
1231 TT Loosdrecht
035-5825488
hpluim (at) debibliotheek.org


Zaterdag 21 mei tot en met zaterdag 28 mei organiseert De Bibliotheek, vestiging Wijdemeren een grote boekverkoop.
Heel veel boeken! Sla uw slag net voor de zomermaanden en kom langs in De Bibliotheek, vestiging Wijdemeren Tjalk 41, 2131 TT Loosdrecht

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
Het Weer
half bewolkt
15 gr.
windkr. 4