WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Expo Will Kellermann
Kortenhoef, wo 24 maart 2010

Tijdens het Paasweekend houdt Will Kellerman een expositie in haar atelier nabij Ottenhome aan de Zuwe in Kortenhoef.

persbericht

Will Kellermann geeft beide Paasdagen extra kleur met een speciale expositie

Kellermann is een echte coloriste die zich graag laat inspireren door de natuur. In haar landschappen bijvoorbeeld ziet zij de kleuren als het ware geaccentueerd, alsof de natuur haar een kleurenkijker voorhoudt.

En haar befaamde silkcolors© ademen een diepe kleurenrijkdom, extra sprankelend door de prismatische lichtbreking in de natuurlijke vezels van het doek. Speciaal voor Pasen, wanneer de natuur haar best doet om ons voorjaarsfrisse kleuren te geven, heeft Will Kellermann een expositie samengesteld waarin de kleurenrijkdom excelleert. De silkcolors© werden al genoemd, waaronder landschappen als het grote doek “ Tulpenland” waarin een zee van rode tulpen een gedroomd landschap overspoelt. Maar ook schilderijen met vrolijk gekleurde voorjaarsbloemen horen er met Pasen bij, in het landschap of in de vaas.

Kellermann beheerst vele technieken, dus naast silkcolors© zijn er olieverven, aquarellen, pastels en gemengde technieken te bewonderen. Mooi ingelijste werken, zowel grote als kleine formaten, plus als ´verstopte paas-surprises´ een interessante keuze uit de snuffelmap met laaggeprijsde meeneemwerkjes…
Kortom, wie van Kunst houdt en van Kleur, kan van een vrolijk Pasen genieten tijdens deze expositie van Will Kellermann.

Beide Paasdagen geopend van 11 tot 18 uur, Zuwe 22b vlakbij jachthaven Ottenhome in Kortenhoef,  035-6561738, www.willkellermann.com.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
18 gr.
windkr. 2