WIJDEMEERSE WEBKRANT
CDA wint Bakfiets
Wijdemeren, za 16 januari 2010

Het Campagneplan van het CDA Wijdemeren is als beste beoordeeld van het CDA in de provincie Noord-Holland. De afdeling won een bakfiets.

persbericht 15-1-2010

CDA Wijdemeren

Beste CDA Campagneplan in Noord-Holland
Hoofdprijs voor Campagneplan CDA Wijdemeren

Het Campagneplan van het CDA Wijdemeren is als beste beoordeeld van het CDA in de provincie Noord-Holland.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van het CDA Noord-Holland in Obdam is de uitslag vanmiddag bekend gemaakt. Lijsttrekker Theo Reijn ontving de prijs - een originele CDA-bakfiets - van CDA gedeputeerde Jaap Bond.

Eerder deze week werd bekend dat het CDA Wijdemeren tot de drie genomineerden behoorden. Een ruime CDA-delegatie reisde daarom vrijdagmiddag naar Obdam. Vol vertrouwen op succes was al een aanhangwagentje meegenomen om de prijs te kunnen vervoeren.

Herkenbaar, innovatief en leesbaar

CDA Noord-Holland had alle 52 CDA-afdelingen in de provincie opgeroepen hun Campagneplan te laten beoordelen. Op drie criteria zijn de plannen van de verschillende CDA-afdelingen getoetst. Het moet gaan om een herkenbare CDA Campagne, een innovatieve Campagne en het plan moet goed leesbaar zijn voor de vele vrijwilligers die aan de Campagne meewerken. Op alle drie onderdelen scoorde het plan van Wijdemeren het beste.

Lijsttrekker Theo Reijn is blij met de hoofdprijs die dankzij de inzet van het Campagneteam is behaald. "Er is de afgelopen maanden door een grote groep CDA-ers hard aan gewerkt. Zo'n prijs motiveert nog eens extra en het is een mooie opsteker op weg naar de gemeenteraadsverkiezingen van 3 maart a.s. Met elkaar gaan we dan opnieuw voor de hoofdprijs."

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
1 gr.
windkr. 4