WIJDEMEERSE WEBKRANT
Een naar trekje
Wijdemeren, vr 15 januari 2010

Ben Steenvoorden stoorde zich aan de weinig subtiele wijze waarop een lid van provinciale staten gisteren ten onrechte een miljoen euro voor OV claimde.

ingezonden brief

Geachte redactie,

Bedankt weer voor een mooi verslag. Het was een gezellige avond. Compliment aan de VVD en aan Wim Kozijn. Geen compliment aan de heer Casper Stevens, PS lid voor het CDA, die het (ten onrechte) nodig vond stevig te benadrukken dat het CDA voor het miljoen *) extra had gezorgd. Een naar trekje. Door snel ingrijpen van Wim Kozijn werd het geen item. Nu ik het echter ook in de verslaglegging bij het foto-onderschrift lees wil ik toch reageren.

In de Gooi en Eemlander van 12 december 2009 staat te lezen dat de heer Godhar Massom degene is geweest die de neuzen van de partijen dezelfde kant op kreeg waardoor het miljoen op tafel kwam. Ik zal niet vermelden van welke partij de heer Massom is. Daar gaat het namelijk niet om. Het gaat om het resultaat. Niet om wie er met zijn borst vooruit mag lopen. Dat doet men maar thuis voor de spiegel. De opmerking van de heer Stevens, als het al waar zou zijn, pastte in het geheel niet in de sfeer van de avond. VVD bedankt.

Ben Steenvoorden
PvdA Wijdemeren

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

*) Tijdens de VVD bijeenkomst deelde gedeputeerde Elisabeth Post mee dat de provincie vier ton per jaar extra ter beschikking had gesteld voor OV in de regio. Onder druk van provinciale staten werd daar nog een éénmalig bedrag van 1 miljoen aan toegevoegd. De heer Stevens, PS lid voor het CDA, claimde dat extra miljoen op onbescheiden en weinig subtiele wijze.

Red. WWK

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
+2 gr.
windkr. 2