WIJDEMEERSE WEBKRANT
GL: Valentijn onderwijs
Wijdemeren, di 16 februari 2010

GroenLinks Wijdemeren deed mee aan Valentijnsdag en bezocht enkele scholen met een liefdesverklaring aan de leraar.

persbericht

GroenLinks zet onderwijzers in het zonnetje

In heel Nederland heeft GroenLinks Valentijnsdag gebruikt om onderwijzers in het zonnetje te zetten. Ook GroenLinks Wijdemeren deed mee aan deze actie en bezocht enkele scholen met “een liefdesverklaring aan de leraar”.


GL op bezoek op de Curtevenneschool.

Juist in deze tijd van bezuinigingen is het noodzakelijk om pal achter onze onderwijzers te blijven staan. Door een hoge werkdruk en bureaucratische rompslomp staat de kwaliteit van het onderwijs onder druk. Voor GroenLinks is bezuinigen op het onderwijs taboe. Er moet juist meer geïnvesteerd worden. Want een goede leraar maakt voor de leerling het verschil.

GroenLinks wijdemeren zet zich in voor cultuur en sportonderwijs op alle basisscholen. GroenLinks heeft er mede aan bijgedragen dat er motorisch remedial teaching mogelijk is (gesubsidieerd) in Wijdemeren. Daarnaast willen we er voor zorgen dat alle scholen goed geïsoleerd en geventileerd worden.

Evelyn Citroen (Clown Bijouxxx) en Dirk Vroegindeweij bezochten verschillende scholen en bezorgden de leerkrachten een Valentijnskaart en biologische bonbons.
De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
0 gr.
windkr. 4