WIJDEMEERSE WEBKRANT
CDA-billboards vernield
Wijdemeren, di 9 februari 2010

Drie billboards van het CDA aan de Emmaweg in Kortenhoef zijn door onbekenden vernield. De partij deed aangifte.


Foto: CDA Website

In heel Wijdemeren staan ze. De enorme billboards met het gezicht van lijsttrekker Theo Reijn en de oproep om CDA te stemmen. Sommigen hebben er zelfs twee naast elkaar in hun voortuin aan de weg staan. Schuin naar links en rechts, opdat zowel het verkeer van links, als het verkeer van rechts indringend door Theo Reijn wordt aanschouwd met de oproep om op hem te stemmen op drie maart.

Kennelijk werd de hoeveelheid billboards iemand teveel. Aan de Emmaweg in Kortenhoef werden drie billboards vernield, waaronder zelfs een exemplaar dat bij een CDA-aanhanger in zijn eigen voortuin stond. Voor het CDA was dat aanleiding om aangifte te doen van vernieling.

DorpsBelangen neemt desgevraagd krachtig afstand van de vernielingen aan de CDA-borden en veroordeelt die. Wel wees de partij er al eerder op dat de grote CDA-affiches niet op de borden van de gemeente passen, omdat daar maar plaats is voor zes normale affiches en er zes partijen meedoen.

Update 9-2-2010, 14.31: Theo Reijn schrijft ons: We weten inmiddels dat lieden met een slok op zaterdagnacht om ca. half vier de billboards langs de Emmaweg hebben vernield. Stille getuige was een lege zakflacon van jenever. Enkele schoorlatten lagen aan het eind van de Emmaweg in de richting van de sluis bij het Zuidereinde. Er is ook een verkeerspaaltje verdwenen en er is een kliko op het ijs gegooid. Ook in Nederhorst den Berg is een bord vernield. Eveneens door lieden met een slok op. Nu waren lege bierflesje de stille getuigen.....

bron
G&E
foto
CDA website
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
-4 gr.
windkr. 2