WIJDEMEERSE WEBKRANT
DB op Campagne
Wijdemeren, do 4 februari 2010

Op 6 en 13 februari trekken DorpsBelangen kandidaten en -bestuursleden de dorpskernen van Wijdemeren in om campagne te voeren.

persbericht

Dorpsbelangen Wijdemeren

DorpsBelangen Man en Paard rondritten

Op 6 en 13 februari trekken DorpsBelangen kandidaten en bestuursleden de dorpskernen van Wijdemeren in met maar één doel: duidelijkheid over wat we gaan doen.

Man en paard noemen. Geen verhalen en voorbehoud, maar toezeggingen die we na de verkiezingen waar gaan maken. Duidelijkheid dus: voorop staan de vier DorpsBelangrijke prioriteiten 2010-2014:

  • Gemeentefinanciën op orde. Alles op alles zetten om een OZB explosie te voorkomen.
  • Recreatie laten herleven. Het fluistervaartinitiatief; een milieubewuste, innovatieve aanpak.
  • Einde aan het doorgaand verkeer. Herstel leefbaarheid dorpskernen.
  • De burgers zijn de basis. Die vertellen steeds éérst wat zij willen. DorpsBelangen daagt de kiezers uit.

Niet mee eens? Wel mee eens? Laat het glashelder weten! DorpsBelangen luistert. We vertellen wat kan en ook wat niet kan. Weet wat u kiest op 3 maart!

DorpsBelangen laat zich in z’n kaart kijken

Op maandagavond 15 februari is DorpsBelangen bij Ottenhome. In kort bestek vertellen de kandidaten wat de DorpsBelangrijke prioriteiten voorstellen en hoe DorpsBelangen het waar gaat maken. Daarna is de kiezer aan het woord.

Vraag de kandidaten maar het hemd van ’t lijf. Pak ze stevig aan. De kiezer heeft er recht op. Dat het beter kan en beter moet is duidelijk.

Wat de kiezer wil weten, is hoe dat dan gaat, wat daarbij komt kijken én …waar de grenzen liggen. De 15e bij Ottenhome is géén avondje coalitie-oppositie ganzenborden. Géén herhaling van zetten met woordvoerders die elkaar verwijten wat ze elkaar al duizend keer verweten hebben. Daar koopt een kiezer niets voor. Andere partijen zijn welkom. Het woord is aan de kiezers!

DorpsBelangen speelt geen spelletjes: de avond wordt geleid door een onafhankelijke voorzitter. Die voorzitter kent onze dorpen door en door en ze is politiek zeer ervaren. De boodschap voor de kandidaten is: er is géén tijd voor smoesjes. Alléén de waarheid en niets dan de waarheid. Kiezers die naar Ottenhome komen op 15 februari krijgen waar voor hun tijd.

Wie die voorzitter is, is een verrassing. Wat zeker is, is dat de kiezer na deze avond weet wat DorpsBelangen nu echt voorstelt. Zodat de kiezer weet waar hij of zij voor kiest.

DorpsBelangen Man en Paard
Rondritten met kandidaten
Zaterdag 6 en 13 februari
Van 10:00 tot 16:00

Kijk DorpsBelangen in z’n kaart
Maandag 15 februari 2010
Ottenhome, Zuwe 20, Kortenhoef
Aanvang 20:30 ~ zaal open 20:00

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
5 gr.
windkr. 2